2777
2789
عنوان

تولددددددد🎂🍰🎈🎉🎇🎆🎈🎉🍰🎂

319 بازدید | 24 پست

سلام دوستان شبتون بخیر 

لطفن راهنماییم کنین ببینم چیکار کنم تو این محرمی🤔😥

۱۶ شهریور ینی ۴ روز دیگه تولد شوهرمه 

ب نظرتون واسش چجوری تولد بگیرم؟!چیکار کنم میخام سوپرایز شه

بعد بگین ک واسش هدیه چی بخرم😫😫😫چقد سخته واس مرد هدیه بخری اصلن مث خانوما ادم دستش باز نیس ک 

بغیر ادکلن پیراهن شلوار ست چرمی کیف و کمربند و...هیشی نمیشه خرید😭

شما بگید چ کنم ای دوستان😓

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلی لباس شیک میشه خرید. مثلا ست کامل لباس

کلی چیزای دیجیتال مث هندزفری بیسیم و موزیک پلیر و هدفون و psو... اما خب بودجت باید مشخص باشه چقده

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
تولد منم هست دو‌نفری میخوای بگیری یا مهمون دعوت کنی؟

من ب مامانم اینا گفتم اول خودم تو خونه سوپرایزش کنم 

بد میام خونه بابا و اونجا همه ابجیا و داداشام سوپرایزش کنن

اگه نظری داری بگو😥🤔

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

یه میز بچین

یه کیک بخر بزار وسط بغلش میوه

و اون‌ور ازاین شمع های کوچبک بگیر یه قلب درست کن باهاش

دیگه یه استند بادکنک بگیر قیمتی ندارع من هفت شاخشو گرفتم

چیبس و پفیلا هم بزار

کادو هم پیرهن خوبه

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  
تولد شوهر منم ۱۶ شهریور البته شناسنامه ای اصلیش چن ماه بعده

تولدشون مبارک

خب کیف و لباس خوبه دیگه  کیک و کادوبگیر ولی مهمونی نده هم کروناست هم محرم

ینی دو نفره باشه تولد؟!

کلی لباس شیک میشه خرید. مثلا ست کامل لباس کلی چیزای دیجیتال مث هندزفری بیسیم و موزیک پلیر و هدفون و ...

تا ۲ تومن مشکلی نیس 

ولی خب مشکل اینجاس ک اهل هدفون و موزیک پلیر و اینطور چیزا نیس

قیمت پی اس خیلی بالاس دسته دوم میگف ۷ تومن تازه ۴تا بازی داشت

یه میز بچین یه کیک بخر بزار وسط بغلش میوه و اون‌ور ازاین شمع های کوچبک بگیر یه قلب درست کن باهاش ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت 😘😍

چ حوصله ای دارین تولد دسته جمعی هم برا خودت زحمت و خرج داره هم بقیه ک بخان کادو بدن مگر اینکه کلا بخای ی تولد بگیری ک اونم توپ باشع و تمام و سالای بعد جمعی نکیری

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
تا ۲ تومن مشکلی نیس  ولی خب مشکل اینجاس ک اهل هدفون و موزیک پلیر و اینطور چیزا نیس قیمت پی اس ...

ی ست لباس بخری جنس خوب ی شلوار جین و ی پيراهن و ی تیشرت تا یک و دویست اینا. ی کتونی هم میشه بخری. 

من همسرم اهل سازه، هربار ی ساز میخرم. اگه سازم دوس داره میشه بخری 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊