2777
2789
عنوان

آزادی و نقض آزادی!

249 بازدید | 8 پست

شما ها که تا یه تاپیک میبینید حال نمیکنید گزارش میزنید یا یه تاپیک میزنید و حرفاتون میگید و از ترس اینکه نظر مخالفتونو بشنوید یا به اعتقاداتتون توهین بشه سریع قفلش میکنید خدا نکرده جز طرفدارای آزادی و مخالف سانسور که نیستید؟؟!!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمون واسه هم گزارش میزنیم بعد میگیم اونی که قدرت داره چرا سانسور میکنه😂😂ما خودمون یکاره شیم بدتر ...

منم فقط حس ششم تاپیکای مربوط به خرافاتو گزارش میزنم ولی اینکه عقیده ی مخالفو گزارش بزنی بچگونه اس

🙂
خودمون واسه هم گزارش میزنیم بعد میگیم اونی که قدرت داره چرا سانسور میکنه😂😂ما خودمون یکاره شیم بدتر ...

سلام اکثر تاپیک ها توسط سایت حذف میشه مثل تاپیک حجاب و دینی مذهبی اسلام و شیعه و سنی و یا تاپیک های زشت

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

منم فقط حس ششم تاپیکای مربوط به خرافاتو گزارش میزنم ولی اینکه عقیده ی مخالفو گزارش بزنی بچگونه اس

خوب اون حس ششم یسریا قبول دارن حال میکنن چرا نه؛یا درستع زیاد میشه یا خرافاته خودش یجا قط میشه و مردم پسش میزنن

خوب اون حس ششم یسریا قبول دارن حال میکنن چرا نه؛یا درستع زیاد میشه یا خرافاته خودش یجا قط میشه و مرد ...

عزیزم من حس ششمی که برای فان باشه رو مشکلی ندارم اما خرافات جهله جلوی جهلو از هرجا تونستی باید بگیری چون یه عده قبولش دارن دلیل بر درستی چیزی نیس اینجا مادران و مادران اینده هستن پس خیلی مهمه این چیزا 

🙂