2777
2789

سلام دوستان چ پیشنهاد یا نظری دارین ک خوشگل تر بشم و تغییر کنم دوست دارم هرجا برم بگم وای چ خوشگله(خودشیفته کی بودم من)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تزریق ژل زاویه سازی فک کن 

لبتو یه سیسی بزن

دماغت عملی نیس عمل کن

ما دانه نخورده طعمه دام شدیم *** ناکرده گنه ببین چه بدنام شدیم..مجردم هر جا اسم شوهر اوردم بدون اصغر اقامو میگم😒اصغر اقا یه گوشه ی خیالمه😒نظرت مخالف من بود ریپلای کن هر چی از دهنت در میاد بگو.. منم ریپلای میکنم سلیطه بازی در میارم😂اینطور هر دومون سرگرم میشیم😝
چ ربطی داره 

همینکارا ک گفتم بهش رو تو هم بکن

ما دانه نخورده طعمه دام شدیم *** ناکرده گنه ببین چه بدنام شدیم..مجردم هر جا اسم شوهر اوردم بدون اصغر اقامو میگم😒اصغر اقا یه گوشه ی خیالمه😒نظرت مخالف من بود ریپلای کن هر چی از دهنت در میاد بگو.. منم ریپلای میکنم سلیطه بازی در میارم😂اینطور هر دومون سرگرم میشیم😝

خودتو دوست داشته باش

به خودت برس

برای اینکه بیشتر به خودت توجه کنی یه ساعت خاصی در روز رو فقط کارای خودتو انجام بده

ورزش یادت نره،اعتماد بنفس بالا

بهترین خودت باش خلاصه

گفته بودی درد دل کن گاه با هم صحبتی..‌. کو رفیق راز داری؟ کو دل پر طاقتی؟