2777
2789

دخترم گیر داده همین الان واسش درست کنم منم همه ی موادشو ندارم اگه ساده و خوشمزه بلدید به منم یاد بدید 

💠اللهم صل علی محمد و آل محمد 💠 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مایه ماکارانی درست کن بریز لتبه لاش

من پیاز داغ درست میکنم رب و سیر میزنم پوره گوجه بعد که پخت قارچ میریزم و یه لیوان شیر جای سس بشامل ومرغ پخته و خرد شده و ادویه و ریحون خرد شده و میدم لای لازانیا با پنیر خیلی خوشمزه میشه

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️

سینه ی مرغ گوشت چرخشده قارچ اگر دوس داشتی سیب زمینی نگینی خیلی ریز سرخ شده.ذرت تفت بده ی قاشق رب و ادویه ها و نیم استکان ابجوش تا رب جا بیوفته.و فلفل دلمه هم اخر کار برای تزیین.لایه لایه بزار مواد بریز روش و پنیر پیتزا اضافه کن

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
سس و پنیر پیتزا😂

عزیزم مرغ اضافه کن و سیب زمینی سرخشده

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹