2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگ خودت میدونی نه

بسم الله .شادی دل حضرت فاطمه ی زهرا صلوات بفرستین. همیشه خیالت راحت باشه که تنها نیستی و خدا هست . همیشه یادتون باشه مهم آخرته که ابدی و جاودانست و باید برای اون تلاش کنیم و تا میتونیم عبادتای رنگارنگ و مختلف و خوب جمع کنیم و انجام بدیم. همیشه یادتون باشه حق الناس رو خدا نمیبخشه مگر اینکه رضایت اونی که حقش خورده شده رو بگیرین . پس مواظب باشین تا انواع حق الناس ها رو که خیلیاش مادی نیست مثل زود قضاوت کردن و دل شکستن و ... رو انجام ندیم . همیشه حواسمون باشه که حواسمون به خدا و امام زمان باشه . سلامتی و فرج آقا امام زمان صلوات

بده چه اشکالی داره

من معتقدم هدیه ارزش معنوی داره نه مادی 

حتی بعضی اوقات هدیه هایی که از دیگران میگیرم رو اگر خودم بودم نمیخریدم ولی به خاطر علاقه ای که به فرد دارم، دوست دارم استفاده کنم

لا اقة لنا.

ببین قیمت شی مهم نیست.، اون احساس و علاقه ای که وقتی براش میخری داری مهمه....

ممکنه یه نفر ۱۰۰ ملیون پول داشته باشه هدیه ۱۰ ملییونی گرفته...یه نفر دیگه کلا ۱۰ ملیون داره همون هدیه رو میخره...مورد دوم با ارزش تره چون همه سرمایشو برا طرف خرج کرده...

ارزش هدیه به قیمتش نیست به علاقه ایه که پشتشه...

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
نه ساعت نده چون به چشش نمياد البته بستگي به طرف داره كه چجوري ادمي باشه

من هرچی بهش بدم میدونم دوس داره چون با عشق براش هدیه میگیرم ، اصلا هم انتظار نداره هر وقت کادو میگیرم میگه اگه برا خودت ی چیزی میگرفتی بیشتر خوشحال میشدم

میشه لطفاً ی چیزایی پیشنهاد بدین برای نامزدم میخام ۲۸ سالشه

ای جااااان 

من همیشه خودم درگیرم با کادو گرفتن اما اولین چیزی که ب ذهنم میاد ساعته که شما اینو باید کنسل کنی

بعدیش ست کیف و کمربندو جا کیلیدی و جاسویچی ی برند خوب به بودجه ات نگا کن