2777
2789

سلام بر همگی🤗

بدون حرف اضافه میرم سر اصل ماجرا

چند تا نکته

۱.قبلا تایپ شده نگران نباشن😉

۲. باید قبل از شروع بگم من تو یه کشور دیگه تحصیل میکردم ماجراها مال اونجاس و اینکه برای اینکه سوال پیش نیاد بگم همسرم ایرانی نیستن🙂

۳. سعی کردم خاطره هایی که خیلی خصوصی نیستن و جالب هستن رو بنویسم! 

۴. علی/استاد علی =  همسرم🥰 لیلا=خودم🤗🤪

بریم سراغ ماجرا ها😀

پ.ن: راستی اگه بازم داستان عاشقانه و شاد میخواین تاپیک های قبلیم رو بخونین ... تو تاپیک اول که راجب آشناییمون بود گفتن خیلی سریع و کلی گفتی با خودم گفتم یکم ریز تر بگم😄

پ.ن۲: حرفی نطری چیزی بود خیلی خوشحال میشم بگین😄

لطفا اکانت پاک شود

خيلي وقت بود داستان زندگي ديگه خبري نبود😅

اسي من خوشم نمياد از داستان زندگي ولي اميدوارم هميشه خوشبخت باشين🌹🌹🚶🏼‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از ۳ سال بحث و جدل علمی، ملیتی و عقیدتی نمیدونم بعد از کی و از سر چه چیزی کم کم جای تمام حالات و احساساتی که نسبت بهم داشت رو احترام گرفت... خیلی عجیب بود یه روز صدام کرد بعد کلاس و گفت از سال دیگه با شما کلاس ندارم و شروع کرد از اینکه دانشجوی خیلی خوبی بودم صحبت کردن و اینکه با وجود همه بحث ها ولی خیلی برای من احترام قائل هستش و ... 😅

بعد از چند وقت که یه جا استخدام شدم داشتن جای هر کس رو مشخص میکردن که در کمال تعحب من اومد تو و گفت ببینم لیست رو؟! فلانی و فلانی و لیلا  تو تیم من باشن... بعد از جلسه دویدم پیشش و گفتم استاد من نمیدونستم شما هم اینجا هستین خوشحالم دوباره میبینمتون! گفت پس فکر کردی کی ضمانتت رو کرده؟ گفتم فکر میکردم پروفسور × کرده باشن... ممنونم ازتون. یه نگاه جدی انداخت بهم و گفت من اینجا از دانشگاه سختگیر ترم! گفتم من آمادم... لبخندی زد و رفت...🤔😊

لطفا اکانت پاک شود

فکر کنم ۱ سالی گذشته بود که کم کم محبت کردنای یواشکی و علنیش شروع شد... البته من که کلا تو این فازا نبودم دوستام میگفتن.😅🤷🏻‍♀️ اگرم چیزی رو متوجه میشدم خودم و میزدم به اون راه... مثلا در برابر بقیه ازم دفاع میکرد. یا بطور عجیبی هر وقت من پیشش بودم سعی میکرد مهربون باشه و با حوصله و...😎

یبار یه ینده خدایی که خواستگارم بود و ۲۰۰ بار پیچونده بودمش قرار بود بهم زنگ بزنه... مامانم گفته بود پسر مردم رو نپیچون اگه نمی خوای بگو نمی خوام ولی یبار بزار زنگ بزنه حرف بزنه تهش بگو نمیخوام ازدواج کنم... خلاصه با یکی از دوستام نشسته بودیم تو حیاط هی داشتم براش غر میزدم و می گفتم تو حرف بزن بگو لیلا نمی خواد... میگفت بابا من زبان شما رو بلد نیستم چی بگم🤦🏻‍♀️... بعد گفت یه فکری دارم رفت و دیدم با علی اومد خلاصه همه دوست دارن منم دوست دارم رفته بود حرفامون رو گفته  بود بهش😑🤐 .. تا دوستم بیاد طرف یبار زنگ زد و من بر نداشتم... برای بار دوم که زنگ زد یهو علی اومد جلو گفت گوشی رو بده به من

لطفا اکانت پاک شود

من گفتم نه استاد خودم حلش میکنم ولی من لجباز تر از اون اون لجباز تر از من گوشی رو قاپید و برداشت گفت بله؟(این یه تیکه مکالمه به انگلیسی بود و اگه سوال براتون شده از کجا فهمیدم طرف چی میگه چون بعد ازدواج زیر زبون علی رو کشیدم بیرون😝)

ط(طرف):شما؟

ع(علی): علی فلانی هستم!شما؟

ط:اون گوشی خانم لیلا فلانی هست؟

ع:بله؟

ط:شما چه نسبتی باهاشون دارین؟

ع: استادشون هستم و ناراصی که شما وقت لیلا رو گرفتین و نمی گذارین به کارش برسه

ط: میخوام با خودشون صحبت کنم؟

ع: لیلا نمیخواد باشما حرف بزنه!

ط: به استادش چه ربطی داره؟

(علی رفت دور تر وایساد)

ع: به عنوان همسر آینده لیلا میگم دیگه زنگ نزنید!

ط: لیلا ازدواج نکرده؟نامزد کردین؟

ع:خانوم فلانی! نه هنوز

ط: دوست ...؟

ع: اگه کمی میشناختیش میفهمیدی اهل اینچیزا نیست! من  خواستگاری هستم که زورم خیلی زیاد! دیگه هیچوقت زنگ نزن!

لطفا اکانت پاک شود

واقعا این داستانارو میخونین؟؟؟

من ک حوصله ندارم😂

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️