2777
2789
عنوان

زندگیم خراب شد

651 بازدید | 13 پست

همه چی دست به دست هم داده زندگیم درست نشه،شوهرمم که خیانت کرده میگه نمیخاد باهام زندگی کنه...دنیای برعکس...

کسی هم بزرگواری میکنه میره باهاشون حرف میزنه صفصته میکنن مخصوصا شوهرم و خراب میکنن...بخاطر بچم نمیدونم چیکار کنم...چجوری بذارمش پیش خانواده شوهرم...

خسته شدم ...سپردم بخدا ولی هیچی هیچ نقطه امیدی نمیبینم...

طلاق برام مهم نیس...بچم مهمه که نخاستم باایندش بازی کنم...خاستم ببخشمش ولی اون میگه من آبروشو بردمو دست پیش گرفته پس نیافته...

از بلاتکلیفی خسته شدم...

ازینکه اگه اینکارو نمیکردم ،اونکارو نمیکردم به اینجا کشیده نمیشد خسته شدم...

شوهرم که عین خیالشم نیس...از خداشه مسولیت گردن نگیره...پولم نداره مهریه بده...

نمیدونم خدا داره دیگه چطوری امتحانم میکنه...دوروز دنیای بی ارزش همش غصه بود برام.

کاش تورو از روز اول مث امروز میشناختم😔

الهی که مشکلت حل بشه

دلبرناز دلم همسرم❤️⁩دوستت دارم😘بی بهانه🙂عاشقانه🙃💕در تاریخ۰6/12/1398من عقد کردم با بهترین مرد دنیا⁦❤️⁩ میشه برای خوشبختی من و مهربونترین مرد دنیا صلوات بفرستی؟⁦❤️⁩مرسی😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم میخاد طلاق بگیرم امااز مهریم نمیخام بگذرم خوشبحالش بشه...چندسال شاید طول بکشه...

شاغلم نیستم...البته جویای کارم...دیگه بسمه ...من خیلی قوی بودم ...ولی فک کنم.خدا میخاد تقاص گناهامو بدم 

کاش تورو از روز اول مث امروز میشناختم😔
چمیدونم همین غیبتی،دل کسیو شکستم شاید...ازینا

از این فکرا نکن، درست میشه همه چی

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات