2777
2789
عنوان

تاثیر روز تخمکگذرای روی جنسیت جنین

1047 بازدید | 13 پست

سلام.من دخترم ۳سال و۸ماهشه میخوام اگر الله بخواد اقدام کنم برای نی نی دوم.هییییچ رژیمی نگرفتم.چون شدیدا باور دارم به الله و میگم تا اون نخواد هیچ اتفاقی نمیفته.از طرفی تمام هدفم پسر دار شدن نیست.یه بچه ی عاقبت بخیر میخوام.

اما تنها میخوام روز تخمکگذاری ارتباط داشته باشم.اونم بخاطر اینکه احتمال بارداری خیلی زیاده.حالا بنظر شما چه روزای نزدیگی‌داشته باشم(هرچند بازم باید الله اجازه  بده تا من یا هرکس دیگه باردار بشه)

نزدیک روز تخمک گذاری احتمال زیاد پسره

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیروز سه بسته کیت خریدم تا روز دقیقشو بدست بیارم،ولی من دلم میخواد اگه خدا صلاح بدونه یه پسر سال ...

ان شاءالله عزیزم..من ۳همین ماه پریود شدم.حالا گفتم از فردا شب یا هم جمعه شروع کنم اگر خدا بخواد

رژیم گرفتی؟؟

خرداد ماه چهل روز ناشتا عسل و دارچین و زنجبیل و سیاهدانه خوردم شب تخمک گذاریمم اقدام کردم ده روز از پریم گذشت بی بی مثبت شد ولی روز یازدهم پریود شدم بتامم ۱۸بود دیگه نمیدونم چی شد

میخوام ابان یا اذر اقدام کنم

نمیخوام این ماه اقدام کنم عزیزم بعدشم نصف فاصله پریود ماه قبلت با این ماه میشه ردز تخمک گذاریت

همیشه روز ۱۲ پریودم به بعد ترشحاتم خیلی زیاد میشه جتی متوجه میشم دهانه رحمم یه سانت انگار باز تر میشه.خودم میگم همین روز تخمکگذاریمه.ترشحات مث سفیده تخممرغ.و خیلی هم قلیایی 

همیشه روز ۱۲ پریودم به بعد ترشحاتم خیلی زیاد میشه جتی متوجه میشم دهانه رحمم یه سانت انگار باز تر میش ...

چیجوری متوجه میشی قلیایی؟ 

آخه منم یه دختر دارم الان توی اقدامم از خدا خواستم پسر سالم و صالح به من بده 

چون قبلا پسرم فوت شد بیشتر دلم میخواد پسر بشه

چیجوری متوجه میشی قلیایی؟  آخه منم یه دختر دارم الان توی اقدامم از خدا خواستم پسر سالم و صالح ...

ترشحاتم زیاده.خیلی کش دار و خیییلی لیزِ..ببخشید انگشت میزنم متوجه میشم دهانه رحمم لیزه و باز تر از چن روز قبله.