2777
2789
عنوان

پیچیدن بندناف دور گردن جنین

477 بازدید | 33 پست

کسی بوده این اتفاق واسه جنینش افتاده باشه؟باز شده یا ن؟بچه خوب وزن گرفته؟؟

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

خواهر من اینطوری بود سالم و با وزن خوب به دنیا اومد نگران نباش

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من اینطوری بود سالم و با وزن خوب به دنیا اومد نگران نباش

کی متوجه شد؟چن دور؟طبیعی زایمان کرد؟

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
چند هفته ای؟

۲۳

مگه بچه از بند ناف نفس نمیکشه  چرا با دور  گردن پیچیدن خفه میشه

نه برای چی خفه بشه چرا استرس میدی به این بنده خدا 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

تو بیشتر مواقع خطرناک نیست..ولی اگه باسونو تشخیص بدن کهجنین در خطر اورژانسی بچه رو دنیا میارن

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..

خب مث گره عمل میکنه دیگه دور از جون راه تنفسش ممکنه بسته شه

کی متوجه شد؟چن دور؟طبیعی زایمان کرد؟

نه سزارین شد 

یادم نیست ولی اواسط بارداری‌ بود فهمید فکر کنم 

پسرمن به دنیا اومد یه دور  دور گردنش

یه دور هم دور مچشپیچیده بود الهی بمیرم براش

ولی وزنش خوب بود ۳۵۰۰

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اصلام همچنین چیزی نیست که دور گردنش باشه و خفه بشه 

من خودم سر  بچه هام از هفت ماهگی داشتم بچه هامم سالم دنیا اومدن با وزن ۳/5 کیلو

.
چند دوره بوده

ی دور

من بیست  دو روز زایمان کردم سونو آخری بهم گفت بند ناف دور بچه است.خیلی ربطی به وزن گیری نداره ولی اگه هفته ها آخر باشی باید مواظب حرکت ها جنین باشی من شب آخر حرکت هاش کم شده بود که فرداش رفتم عمل کردم دکتر گفت بند ناف حسابی پیچیده بود دور گردنش