2777
2789

سلام دخترم مرداد۱۴۰۰ دوسالش میشه...

میخوام ۲سالگی یا۲.۵سالگیش اقدام به بارداری کنم..

میخوام بدونم بچه۲ساله اذیت میکنه مامان باردارشو از لحاظ لگد وبغل واینا میگم 

چووون بارداریمم سرکلاژ میشمو استراحت دارم بخاطر اون میپرسم...

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تفاوت بچه هام ۳ ساله تا دوسال واقعا سخته اما ارزششو داره

چوون مادرم پیشمه وکمک حالم الان که هس میخوام از فرصت استفاده کنم😁😁

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
پسرم دوسالو سه ماهش بود که بار دار شدم

خب چجوری بود؟؟حرکاتش؟؟

من بچم پسره ۲وسالو نیمشه اصلا سرپسرم نفهمیدم ویار چیه خیلی دوران خوبی یود پسرم تنها بودماهم تصمیم گرفتیم بچه دارشیم باهام بزرگ شن. چشمت روز بدنبینه نفهمیدم بچه هافرق میکنن شایدسریکیش ویارداشته باشیم سراین میمیرم وزنده میشم کسی ندارم بهمون برسه نه میتونم غذا درست کنم نه چیزی عین جنازه ها خونه شلخته بچم بزور میبرم دسشویی اصلا خسته شدم الان هفته ۱۵هستم ناشکری نمیکنم خیلی هم خداروشکر میکنم ولی اگه میفهمیدم سراین اینطوری ویار میگیرم میمیرم گوه میخوردم این زودی بچه می اوردم تمام✋✋

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
خب چجوری بود؟؟حرکاتش؟؟

اذیتای خودشو داره مثلا یهو میدویید میپرید تو بغلم اما بلندش نمیکردم دیگه ی صندلی داشت جاهایی که دستش نمیرسید میزاشت زیر پاش مثلا موقع دست شستن ولی نشستنی بغلش مبکردم باید مواظب باشی تو ذوقش نزنی 

راز دل را نتوانم به کسی بگشایم/که در این دیر مغان راز نگهداری نیست
من بچم پسره ۲وسالو نیمشه اصلا سرپسرم نفهمیدم ویار چیه خیلی دوران خوبی یود پسرم تنها بودماهم تصمیم گر ...

اره عزیزم دست تنها واقعا سخته منم چوون شغل شوهرم جوری هست که اکثر مواقع خونه نیس منم خونه مادرم هستم بیشر..

عمر دست خداس میخوام الان که مادرم زندس وسرپا بچه دومم بیارمو باهم بزرگ شن

مادرمم خدایش خیلی کمک حالمه

اره عزیزم دست تنها واقعا سخته منم چوون شغل شوهرم جوری هست که اکثر مواقع خونه نیس منم خونه مادرم هستم ...

عالیه پس...انشالا بسلامتی

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
اره عزیزم دست تنها واقعا سخته منم چوون شغل شوهرم جوری هست که اکثر مواقع خونه نیس منم خونه مادرم هستم ...

منم میخواستم فاصله سنیشون کم باشه خودم با برادرام فاصلمون زیاده اصلا خوب نیست

راز دل را نتوانم به کسی بگشایم/که در این دیر مغان راز نگهداری نیست
عالیه پس...انشالا بسلامتی

الان  که نه واسه سال اینده برنامه ریزی میکنم عزیزم😂😂😂

من خاله یه جفت دختر ۲.۵ ساله م😂 انقد که دست به شکمم میزنن یا چن بار پریدن بغلم شکممو لگد کردن نگم براتون😅 البته من اصلا دعواشون نمیکنم چون از قصد بد اینکارو نکردن. ولی اگه مادر چنین بچه ای بخواد باردار بشه سخت تره چون اون سن حساسه واسه گرفتن از پوشک و جدا کردن جای خواب و اینا. و همونطور که دوستمون گفتن باید از چهارپایه پله دار استفاده کنه تا موقع دس شستن و اینا اذیت نشین یا بغل کردن و محبتتون محدود میشه

اذیتای خودشو داره مثلا یهو میدویید میپرید تو بغلم اما بلندش نمیکردم دیگه ی صندلی داشت جاهایی که دستش ...

اره قبول دارم حرفاتو👌👌