2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بگین چیکار کنم 😔

162 بازدید | 16 پست

دیشب شوهرم بهم زنگ زده از خونشون  ( عقد کرده ایم ) 

بهش گفتم چرا با گوشی خودت زنگ نزدی ، بهم گفته خطم هنوز وصل نشده ( خطش دائمیه ) 

در صورتی که من همیشه تماس هاشو چک میکنم . دقیقا ۴ دقیقه ی قبلش به خواهرش زنگ زده بود 

و اصلا گردن نمیگرفت که خطش وصل شده و هی انکار میکرد که اصلا خبری هم نداره که خطش وصل شده .

منم گوشیشو ازش گرفتم .

امروز به خواهر شوهرم پیام دادم که زنگ زد برات ، اون گفته اره بهم زنگ زد 

ولی اصلا شوهرم گردن نمیگیره و خیلی هم قسم دروغ خورد . چیکار کنم دیگه دارم دیوونه میشم 

خیلی دروغگو و بد قوله 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امان از دست مرد دروغگو و بد قول😑🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

تا زمانی که عقد هستی یه فکر اساسی بکن چون دروغ کلا زندگی رو از هم میپاشونه 

برو مشاوره راهنماییت میکنن

خدایا آخه این انصافه ؟؟؟؟؟؟یکی سیب خورد اومدیم این دنیا حالا یکی خفاش خورده باید برگردیم اون دنیا😜 یه زمان میگفتن اگه دستتون رو کردید تو دماغتون برید دستتونو بشوریدالان میگن دستتونو بشورید بعد بکنید تو دماغتون 😂تو این مدت اینقدر دستامو شستم که جوونه زدن 🤦‍♀️توالت بودم.. بابام در زد منم سرفه کردم که بفهمه کسی تو توالته؛ درو از اونور قفل کرد الانم از زیر در داره گاز آمونیاک میده تو!!😱🤣😂😰😬🔷اونایی که ماسک فیلتردار زدن یه جورایی به آدم نگاه میکنن که انگار پشت مازاراتی نشستن😜😉🔷مادرم انقد با وایتکس خونه رو ضدعفونی کرده که هر نفسی که میکشم میکروبای بدنم سه بار میگن: یا قاضی الحاجات😜😜😜🤣🤣
خوب به آبجبش زنگ زده دیگه .به تو هم که زنگ زده حالا چه فرقی داره با چه خطی

برام مهم نیس برای کی و کجا زنگ زده . بهم دروغ گفته . وقتی بهش گفتم چرا با خط خودت زنگ نزدی گفت خطم مسدوده. در صورتی ک ۴ دقیقه قبلش ب خواهرش زنگ زده بود. 

عزیزم شاید جایی بدهی داره روش نشه با تو درمیون بزاره جلوت گوشی دست نباشه..یه مرد فریبکار می تونه یه ریگ ب کفشش باشه می تونه دوتا خط داشته باشه و هزار تا کار اول بفهم بد قضاوت کن انشالله خوشبخت باشین