2777
2789
عنوان

چربی‌سوز آتشین شکم و پهلو🔥🔥🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 96816 بازدید | 67 پست
بله عزیزم  سلولیت رو از بین میبره  پوست سفت میکنه  چربی‌سوزی میکنه

درخواست بده شمارتو بردارم😍

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
آخه چرا اینطور دوست نداری برو چرا بنظرم شخصیت داری تو اما چرا اینطور میگی بره خلاف کنه برا پول در آو ...

مهم نیست عزیزم 

شاید ایشون کمبودی دارن خدا کمکش کنه از این آدما زیاده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من 8 ساله دارم کار میکنم زحمت میکشم و دلیل تداوم کارم فقط و فقط صداقت و اورجینال بودن محصولات ...

اگه کارت خوب بود به قول خودت بعد ۸ سال اصلا احتیاجی به تبلیغ نداشتی مردم هر کی خودش استفاده میکرد و راضی بود خودش ده نفر دیگه رو هم معرفی میکرد بهت😉

پس بعد ۸ سال احتیاج به تبلیغ داری مشخص میکنه محصولت آش دهن سوزی نیست😂😂🤣🤣

والا حرومه کلاه مردمو ور میدارین ژل چربی سوز🤣🤣🤣

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

مهم نیست عزیزم  شاید ایشون کمبودی دارن خدا کمکش کنه از این آدما زیاده

❤️

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
آخه چرا اینطور دوست نداری برو چرا بنظرم شخصیت داری تو اما چرا اینطور میگی بره خلاف کنه برا پول در آو ...

کلاهبرداری هم خلافه دوست عزیز

هر چند که من اصلا متوجه نشدم شما چی نوشتی😂😂😂

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

فدات پیدات نمیکنم بهم پ ام بده

اگه کارت خوب بود به قول خودت بعد ۸ سال اصلا احتیاجی به تبلیغ نداشتی مردم هر کی خودش استفاده میکرد و ...

خداروشکر 

مشتری هرروز زیاد میشه و روزی مونم خدا میده 

اینقدی داده که امثال شما بسوزن 😊😊😊😊

و اینکه شاید یکی اینجا نیاز داشته باشه 

و اینکه بخشی از درآمدمون به خیریه تعلق میگیره 

کاش یکم شعور داشتین عزیزم 

اووون که بعلللهههه🤣🤣🤣🤣

حالا یه عکس از اندام خودت بده ببینیم تو که معدن چربی سوزی داری اتدامت چه جوریه الان حتما همه جات باربی هست دیگه😉😉😉🤣

من گلوریا والفا اسلیم مصرف کردم که بعدا فهمیدم که دست ساز تهرانه امفتامین داره که تو ماده مخدر شیشه استفاده میشه باعث بی خوابی و استرس واضطراب وتپش قلب وریزش مو و خشکی دهان میشه  من استپ وزنی داشتم حتی با رژیمم وزن کم نمیکردم کل داروهای لاغری رو استفاده کردم و هیچکدوم تاثثیری نداشت فقط باعث بی خوابی و استرس و تپش قلب میشد که بعدا فهمیدم امفتامین داشتن با فروشندها هم تماس میگرفتم یا دیگه جواب نمیدادن یا میگفتن بدنم مقاوم شده از همین پیج یه شماره ای رو ورداشتم و ازشون مشاوره گرفتم یه قرص ژله ای بهم پیشنهاد داد و خوبیش این بود ژله ای بود و امکان دستکاری نداشت و محصول المان بود بخدا باهاش طی یک دوره ۱۳کیلو کم کردم اصلا باورم نمیشدعکسشو میزارم باشماره اون اقایی که خرید کردم واسه کسانی که استپ وزنی دارن این شمارشه ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹

تا حالا که فقط میشد با رژیم و ورزش لاغر شد خوبه اینجوری ملتو سرکار بزاری روز به روز اانگوهات پهن تر ...

🤣🤣🤣🤣

لطفا برای سلامتی مامانم دعا کنید دوست جونیا😘😘