2777
2789
عنوان

چربی‌سوز آتشین شکم و پهلو🔥🔥🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 96811 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به درد نمیخوره نخرید ،هفته ای ۵ سایز رو از کجا دراوردی اخه باقر یه دروغی بگید معقول باشه مثلا اگه کسی سایز ۴۴باشه یهو میشه ۳۸ تو یک‌هفته ،چرند نگید به مردم

سکوتم از رضایت نیست ، دلم اهل شکایت نیست .

من از این ژل استفاده میکنم و راضی ام،واقعا تاثیرشو دیدم؛فقط فقط با ورزش جواب میده،از این تبلیغای ماهواره ای نیست ک ژل بزنی و بعد ۵دقیقه عرق کنی،حتما باید ورزش کنی و پرخوری نداشته باشی،من آبم مصرف میکنم تقریبا ۱۲لیوان

بودنش مثل معجزه بود.رفتنش تجربه.....
بله عزیزم  سلولیت رو از بین میبره  پوست سفت میکنه  چربی‌سوزی میکنه

عزیزم یه سوال 

من این ژل رو دارم ولی موقع مصرف هیچ حسی نداره پوستم.یعنی نه داغ میشه نه سوزش ؟ مشکلی نیست؟ یعنی سیستمش همینه؟

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
سلام شما از این ژل استفاده کردید؟؟ خوب بود؟؟

سلام والا آجی من قبلش دیدم هی دارم چاق میشم با این که من مصرف غدام بسیار پایین بود و اصلا هم وزن کم نمیکردم پیاده رویی میرفتم ساعت ها بگو 1 گرمم کم نمیشد رفتم دکتر داخلی آزمایش هورمونی نوشت واسم هم تیروئید کم کار داشتم هم پرولاکتینم بالا بود با یدونه قرص تو دوماه 20 کیلو کم کردم از 86 کیلو 68 کیلو کمرم باریک شد رونم کوچیک شد پوستم خیلی جوش میزد جوشام رفتن صورتم صاف شد. شما هم یدونه آزمایش بدین 

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
سلام والا آجی من قبلش دیدم هی دارم چاق میشم با این که من مصرف غدام بسیار پایین بود و اصلا هم وزن کم ...

سلام عزیز یعنی از هورمون ها بوداضافه چاقیت منم مثل توهم کم میخورم ورزش هم میکنم خیلی هم چاق شدم ...چه دکتری رفتی واسم اون قرص چی بود ممنون میشم جواب بدی

میخام مامان بشم واسم دعا میکنید چندساله چشم انتظارم 🌹