2777
2789

سلام دوستان ،من یه مشکلی دارم اینکه بابام همش میگه باید سیصد تا سکه مهریه بندازم ولی دوستم که میخوایم ازدواج کنیم همش میگه تا قدری مهر میکنم که دارم یا سی تا سکه یا ۱۲۵ربع سکه منه بدبخت بین این دوتا گیر کردم چه غلطی کنم دوسشم دارم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم سکه نباشه بهتره. اگه اموالی دارن نصف اموال اگه نه گرم یا مثقال طلا تعیین کنید

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

افرین به نامزدت همین الانشم سی تا سکه میشه سیصد میلیون به نظر من کار درستیه میکنه همون اندازه مهر میکنه ک داره مثل بعضیا ۱۰۰۰تا مهر نمیکنن و برا یدونشم لنگ باشن 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

عزیزم اگه اون آقا هم شما رو دوست داشته باشه قبول میکنه

آخه تعدادی که پدرتون گفتن غیر منطقی نیست

و به نظر من دختر نباید مهریه ش کم باشه

اابته هر کس نظری داره

ولی اگه بتونه پرداخت کنه که کلاهت پس معرکه ست... 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

هیچ کدوم سکه نگیر

اگر خونه داره بگو ی خونه به نامت کنه اونم حین عقد ، نشد سه دونگ خونه و ۱۴ سکه

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅

بعذم هرچقدر باشه ۱۰۰تای اولش قابل اجراس مگر اینکه طرف خیلیییی پولدار باشه و اندازه کل مهریه خانوم دارایی داشته باشه ک فک نکنم همچین ادمی باشه 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

ولی به نظر من گرفتن حقوق کامل و انجام شرط تشریک اموال در عوض مهریه بهترین کاره. یعنی شما حق طلاق و تحصیل و اشتغال و حضانت و خروج از کشور و ... رو مثل هر زن دیگه ای در دنیا داری و بعد ازدواج هر اموالی بدست لومد نصف میشه. این بهترین شکل ازدواجه 

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !