2777
2789

حدود ۴سال پیش پسرخالم از من خواستگاری کرد و من حدود یک ماه  باهاش چت میکردم زیاد نمیدیدمش مث غریبه بود بهش قول ازدواج دادم اما بعد حضوری باهاش حرف زدم دیدم اونی نیس که من میخوام خیلی باهم تفاوت داریم ولی دیگه همه خبر شده بودند تا اینکه اختلاف بینمون پیش اومد و اون شرطایی که من براش گذاشته بودم انجام نداد من گفتم نمیخوام خیلی سخت گذشت چند وقت که نمیخواستم ولی همش حس میکردم گناه میکنم بزنم زیر همه چی ، اونم بشدت عاشق من شد و هنوز که هنوزه دست برنمیداره ولی من هیچ علاقه ای بهش ندارم هیچی ، ولی خونوادم مخصوصا مادرم میگه زن هر کی دیگه بشی من راضی نیستم ، زن غریبه شی اینجوره اونجوره ، اگه زن غریبه شی اینکار نمیکنم اونکار نمیکنم ولی خب من اینو دوس ندارم نمیتونم واقعا چکار کنم عذاب وجدان دارم، پسره هم هی میگه گناه کردی باهام اینکار کردی ، هی پیغام میده حقمو لزت میگیرم باها م اینکار کردی ، در صورتی که من خیلی کم باهاش حرف زدم تلفنی که اصلا ، حضوری هم جلوی خونوادم ، فقط یک ماه چت کردم کامل باهاش 😭 چکار کنم زن هر کی دیگه بشم خونوادم پشتم نیستن ، میترسم بدبخت شم چون پسره بدجور عاشقه ولی من مقصر نیستم 

تقصیر خودته وقتی نمیخواستیش چرا الکی وابستش کردی

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشقت بود که نمیخواست حقشو بگیره. یک ماه چت که این حرف ها رو نداره . اهمیت نده 

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

بگو واسه همین اخلاقته که نمیخواستمت دیگه

به مامانتم اهمیت نده زندگی و اینده خودت خیلی مهم تر از این چیزاس احساساتی نشو

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

اشتباه کردی دیگه

حتما عکسشم ندیده بودی؟

به کسی که ندیدی چطور قول ازدواج میدی آخه

من 7سال شوهرمو دیده بودم همو میخاستیم ولی بازم دوماه ب عقدمون گفتم جوابم قطعیه چطور تویه ماه اونم ندیده این حرفو زدی؟

اگه آدم کاردستی نباشه شاید اذیتت کنه بعدا

این عاشقه که میگه حقمو ازت میگیرم؟ آدم‌ با محبوبش اینطوری حرف میزنه بنظرت یا کسی که درک درستی از عشق نداره و دنبال انتقامه انگار؟ 

عزیزم شما کارت اشتباه بوده بدون شناخت قول ازدواج دادی، ولی ایشونم به بلوغ نرسیدن که جنبه ی شنیدن نه رو ندارن، این خیلی مهمه. 

تقصیر خودته وقتی نمیخواستیش چرا الکی وابستش کردی

خب برای ازدواج باید با هم حرف بزنی دیگه حالا این بنده خدا حرف زده خوشش نیومده اون حرف زده خوشش اومده چون اون خوشش اومده اینم باید قبول کنه؟؟

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

عزیزم ب را و به مادرت بگو از طرف من

من زن پسر عمم شدم تا روزی عقد کردیم همه چی حرف حرف ما بود و همه کار مثل آدم انجام میدادن عیدی و کادو و همه چی... عقد ک کردیم دیگ بزور خرج میکردن تو خرید عروسی میخواستن با 5 ملیون همه چی برای عروس بخرن توقع داشتن ما دو برابرش برا پسرشون بخریم...عروسی کردیم نه کادو درستی دادن نه هیچی یه خونه دادن توش بشینیم اینقدر سرمون منت میزارن ک حد نداره 24 ساعت تو زندگیمون دخالت میکنن یعنی همین مونده برای رابطه داشتنمونم دخالت کنن برای همه چی تو زندگیمون نظر میدن بابامم هیچی نمیتونه بگه چون خواهرش ولی اونا آدم نیستن حالیشون هیچی نمیشه... دیگه بعد یک سال بابامم زده به سیم آخر و جوابشون میده اگه فامیل نبودن هیچ وقت من اینقدر سختی نمی‌کشیدم بابا مامانمم هیچ کار نتونن بکنن چون اگه غریبه بودن میرفتن جرشون میدادن

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
خب برای ازدواج باید با هم حرف بزنی دیگه حالا این بنده خدا حرف زده خوشش نیومده اون حرف زده خوشش اومده ...

نمیگم قبول کنه ولی ارزشش رو نداره خودتو بندازی تو هچل(حچل) وقتی خانوادت اینقدر سختگیرن شمام باید همون اول سختگیر باشی

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
خیلی غصه میخورم مامانم فقط از همین راضیه و هی گوشزد میکنه که تو خوشبخت نمیشی یاهر کی دیگه ازوواج کنی ...

مادرا خیلی دلشون میخواد بچه هاشونو بدن به ایل و تبار خودشون . با مادرت صحبت کن. به پدرت بگو نمیخوایش دلایل منطقیتم بگو

لعنت ب فامیل...منم مجبور کردن با پسرعموم ازدواج کنم اون منو میخاد ولی من حسی بش ندارم چن وقت دیگع هم نامزدیمه😕😑

چی بشع زندگی من😏

برای رسیدن ب خاسته هام یه صلوات میفرستین؟🙃😍🌹                         ❤دلتون شاد و لبتون خندون❤