2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گلم من 10 سال پیش تو بورس بودم به عنوان شغل سوم هم دانشجو بودم هم کار میکردم هم تو بورس بودم ،

اسی عزیز تو این مملکتم هستم وقتی اقتصاد ی مملکت خرابه چجوری باید بورس سود بده یا رو پا باشه وقتی عرضه تقاضا تولید و .... تو ی مملکت خرابه بورس چجوری اکیه خوب اگه سودم بده قطعا دباره یهو ضرر میشه

ببین گلم من 10 سال پیش تو بورس بودم به عنوان شغل سوم هم دانشجو بودم هم کار میکردم هم تو بورس بودم ، ...

پس چرا این دولت نامرد مردم را تشویق به سرمایه گذاری در بورس کرد؟؟؟؟

ببین گلم من 10 سال پیش تو بورس بودم به عنوان شغل سوم هم دانشجو بودم هم کار میکردم هم تو بورس بودم ، ...

درسته . منم همینو میگم. وقتی کار و تولید نیست از کجا باید سود بدن. 

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
من خودم ۵ گذاشتم از اردیبهشت شد ده تومن  دیگه تو این دوسه هفته منفی نگاه نکردم چقدر شده

خوب اگه 5 تومن طلا میخریدی تقریبا 8 گرم میشد طلا اردیبهشت 600 فکر کنم بود الان 1200 یا 1100 هستش شما 5 تومنو کی گذاشتی رو بورس برو ببین طلا اون نوقع گرمی چند بوده چقدر سود میکردی یا بهتر بگم چقد میتونستی ارزش پولتو حفظ کنی ، چون تو این ووضاع سود بی معنیه فقط ارزش پولو تونستی حفظ کنی

درسته . منم همینو میگم. وقتی کار و تولید نیست از کجا باید سود بدن. 

سود مال اینکه تورم بالاست تورم هم که بالا باشه هر روز ارزش دارایی شرکتهایی که تو بورسن بالا میره. و سود بورس هم اکثرا از همینه نه از تولید

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.