2777
2789
مادرشوهرتون و زنای دیگه ی خانوادتونم هم سیگار میکشن ؟

مادرشوهرم ن ولی جاریام همشون قلیونی و سیگاریت هرسه تاشون..ولب دائم پیشمون نیست شاید هفته ای دوسه بار بیان

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من دارم باهاشون زندگی میکنم ..خیلیم رودروایسی دارم باهاشون و اگه بگم با اخلاقی کـ از پدرشوهرم سر ...

تویه خونه یا تویه ساختمون

میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمی‌دونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋
عزیزدلم..ممنون ک اومدی تاپیک من..

خداکممکت کنه به حق این روزای عزیز ک نجات پیدا کنیم بری خونه خودت اینطوری خیلی بده حداقل حریم شخصی و بدون دود داشته باشی

میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمی‌دونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋
عزیزدلم..ممنون ک اومدی تاپیک من..

خواهش میکنم گلم

منم اوایل بارداریم خیلی نیاز داشتم یکی با حرفاش ارومم کنه و فکرای بد میکردم درمورد سلامت جنینم الانم این حس رو توی صحبتهات احساس کردم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مادرشوهرم ن ولی جاریام همشون قلیونی و سیگاریت هرسه تاشون..ولب دائم پیشمون نیست شاید هفته ای دوسه بار ...

آها ، مهم اینه که تو تصمیمت رو گرفتی  اصلا اجازه نده که روحیتو خراب کنن ، تو اختیار خودت رو داری ، بهشون بفهمون که انتخاب تو ربطی به اونا نداره ، قاطع باش 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

عزیزم سیگار اصلا تو بارداری و شیردهی مصرفش درست نیست چون به سلامتی بچه ممکنه آسیب بزنه ولی مطمئن باش خانومهای باردار که از بارداریشون اطلاع نداشتن و هر کار مضری انجام دادن تو اون مدت خدا مواظب بچشون خیلی بوده پس الکی استرس نداشته باش و امیدت به خدا باشه چون استرس خیلی سم مهلکیه برای جنین.

کلا هم از خدا بخواه بچه ات کاملا سالم و زیبا باشه و شما دیگه هیچ وقت سیگار نکشید.(نمیگم سیگار حرامه یا از لحاظ عرفی خوب نیست و اینا نه اصلا حرفم این نیست و مسأله خیلی شخصی ای هست.موضوع اینه که واقعا ضرر داره واسه شما و بچه ای که تو اون فضا میخواد رشد کنه)

خداکنه برا منم همینطور باشه .خیلی برام سخت بود بعد ۴سال ترک سیگار ولی اینقد بچه برام مهم بود ترکش ک ...

سلام، این پست مال خیلی وقت پیشه ولی میخواستم بدونم آیا بچه‌ات انشاالله بدون مشکل به دنیا اومد؟ راستی بعد از بارداری دوباره سیگار را شروع کردی یا تونستی کامل ترکش کنی؟