2777
2789

همش ب خودم تلقین میکنم یه بچه مریض احوالو زشت تو شکمم دارم.خدا منو بکشه اگه قراره حتی یذره هم مشکل داشته باشه..طاقتشو ندارم بعد ٢.٣سال اقدام بچه دارشدم.همه ی امید زندگی خودمو شوهرم همینه

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟
من دوستم سیگاری بود دوتام پسر اورده خیلیم خوشگلن خدایی

خداکنه برا منم همینطور باشه

.خیلی برام سخت بود بعد ۴سال ترک سیگار ولی اینقد بچه برام مهم بود ترکش کردم واقعا اذیت بودما..ولی الان بیشتر از ترک سیگار عذاب وجدانی ک برا بچه دارم اذیتم میکنع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دوری میکنم ولی تصور اینکه بچم زشت بشه یا یچیزیش باشه دارع دیوونم میکنه.عذاب وجدان دارم اصلا نمی ...

عزیزم هیچ اتفاقی نمیفته به خصوص که شما الان ترک کردی و بزرگترین کاری که میشد و انجام دادی آفرین بهت واقعا...فقط از زندگی جدید و نینی خوشگلت لذت ببر اینا همه فکر و خیالای الکیه

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...

عزیزم روقیافه تاثیرنداره ولی رو ریه و قلب تاثیر داره من الان ۱۹سالمه ولی هنوز آسمی ک از شکم مادرم بخاطر دود اطرافیان گرفتم و دارم هنوز ریه هام خرابه خوبم نمیشه حواستو جمع کن نروجایی ک دود هس من باردارم هرجا دود هس میرم بی رو در واییی میگم برین بیرون یا نکشین

میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمی‌دونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋
خداکنه برا منم همینطور باشه .خیلی برام سخت بود بعد ۴سال ترک سیگار ولی اینقد بچه برام مهم بود ترکش ک ...

عزیزم افرین به اراده و همتت مطمین باش خدا بهتون یه نی نی سالم و نازو گوگولی داده و انقدر فکرای بد نکن البته تا حدودی طبیعیه به خاطر بارداری

فدات شم استرس برای نی نیت خوب نیست شما هم مهمترین کارو که ترک سیگار بود رو انجام دادی و بقیش رو بسپر به خدا مطمین باش نا امیدت نمیکنه

گلم قران و دعا زیاد بخون برای نی نیت خوبه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم روقیافه تاثیرنداره ولی رو ریه و قلب تاثیر داره من الان ۱۹سالمه ولی هنوز آسمی ک از شکم مادرم بخ ...

من شوهرم پدرشوهرمو برادر شوهرم هرسه تاشون سیگارین و معتادن ب تریاک البته غیر از شوهرم..خیلی ناراحت میشن اگه بهشون بگم..متاسفانه الان ١ساله مجبوری داریم باهاشون زندگی میکنیم

عزیزم افرین به اراده و همتت مطمین باش خدا بهتون یه نی نی سالم و نازو گوگولی داده و انقدر فکرای بد نک ...

مرسی قربونت برم..خیلی امیدوارم کردی ..از همتون خیلی ممنونم

من شوهرم پدرشوهرمو برادر شوهرم هرسه تاشون سیگارین و معتادن ب تریاک البته غیر از شوهرم..خیلی ناراحت م ...

به جهنم ک ناراحت میشن فقط به فکر خودتو بچت باش خوبه دور از جونه تو دلیامون یه بچه مشکل دار داشته باشه آدم بخاطر ناراحت نشدن اطرافیان شوهرتون راضی کن جداشین یا اگه تویه خونه این برو تو اتاق پس براچی آدم بچه بیاره 

میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمی‌دونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋
همش ب خودم تلقین میکنم یه بچه مریض احوالو زشت تو شکمم دارم.خدا منو بکشه اگه قراره حتی یذره هم مشکل د ...

شنیدم سوره ی یس بخونید بچه زیبا میشه 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

خیلی حرص خوردم از دستت🤕🤯🤯

من شوهرم پدرشوهرمو برادر شوهرم هرسه تاشون سیگارین و معتادن ب تریاک البته غیر از شوهرم..خیلی ناراحت م ...

مادرشوهرتون و زنای دیگه ی خانوادتونم هم سیگار میکشن ؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
به جهنم ک ناراحت میشن فقط به فکر خودتو بچت باش خوبه دور از جونه تو دلیامون یه بچه مشکل دار داشته باش ...

اخه من دارم باهاشون زندگی میکنم ..خیلیم رودروایسی دارم باهاشون و اگه بگم با اخلاقی کـ از پدرشوهرم سراغ دارم پرتمون میکنه بیرون

خواهش میکنم عزیزم

مراقب خودت و نی نی خوشگلت باش😘

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم