2777
2789
عنوان

مامانای باردار بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 31 پست
خدا حفظشون کنه ان شاالله بسلامتی بدنیا بیان اسماشونو چی میذارین؟

ممنون عزیزم برا پسرا سامیار و شایان

دخملی هنوز نمیدونم شاید ساتین

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای جان یعنی سه قلویی .خداروشکر خداروشکر😍😍😍😍

ممنون عزیزم😍😍😍😘

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤
اخی چ جالب سه قلو😍😍وای دلم خواس

انشالله نصیبت بشه عزیزم❤❤ 

اما سخته ها

خدا حفظشون کنه براتون. ارثی یا ژنتیکی. سه قلو

ممنون عزیزم 

با دارو 

کلومیفن و امپول اچ سی جی

سلام عزیزم... 

نمیدونم منو یادته یا نه. خوشحال شدم بارداری. مبارکت باشه. خدا سه قلوهاتو حفظ کنه. 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
ممنون عزیزم برا پسرا سامیار و شایان دخملی هنوز نمیدونم شاید ساتین

خوشنام باشن

لطفا ساتین نذارین . هم اسم یه نوع پارچه است ، هم با عرض معذرت یاد سو ت ین میندازه آدم رو

بذاریم بهاران ، به شایان هم میاد

اسم اون یکی رو هم بذارین ماهان😉

همه به هم میان

البته صرف پیشنهاده عزیزم

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
سلام عزیزم...  نمیدونم منو یادته یا نه. خوشحال شدم بارداری. مبارکت باشه. خدا سه قلوهاتو حفظ کن ...

سلام عزیزم اره ک یادمه ممنون❤❤💋💋💋

خوشنام باشن لطفا ساتین نذارین . هم اسم یه نوع پارچه است ، هم با عرض معذرت یاد سو ت ین میندازه آدم ر ...

خخخ سو...ین

البت اره دودل هستم چون واقعا بی معنی اسمش اگ اسم قشنگ تری تو ذهنته بگو عزیزم

البت ب جای سامیار کیان هم مدنظرمونه اما هیچکدوم قطعی نیست 

اسم بهار ک داریم تو فامیل 

ماهان ولی قشنگه

دوستای بامحبتم مجردا و متاهلا مامان ها و باباهای مهربون میشه دعام کنید منو همسرم با عشق صاحب فرزند شیم و معلم بشم دلم دل خوشی میخواد التماس دعای ویژه دارم.بین دعاهاتون بگین این دوست نی نی سایتیتون منتظره معجزست بیشتراز این منتظرش نزار

انشالله اجرتون با سیدالشهدا برای گرفتن حاجتم دعا کنید خدا حاجتتون رو بده صلوات یادتون نره

تشکر از مهربونیتون

سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری  ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........
دوستای بامحبتم مجردا و متاهلا مامان ها و باباهای مهربون میشه دعام کنید منو همسرم با عشق صاحب فرزند ش ...

چشم عزیزم حتما دعا میکنیم و حتما ب تمام حاجتای دلت میرسی به همین زودی زود ❤❤❤

خخخ سو...ین البت اره دودل هستم چون واقعا بی معنی اسمش اگ اسم قشنگ تری تو ذهنته بگو عزیزم البت ب جا ...

من خودم اسم دختر محیا خیلی میپسندم . کوتاه ، خوش تلفظ ،ساده و با معنی زیبا

اما باران و بهاران هم خیلی خوش آوا و خوش معنان

کیان بنظرم از سامیار بهتره . حداقل پیشینه اسم کیان بهتره یه پهلوان افسانه ای نیست .

پیشنهاد اگر بخوام بدم براتون ، 

باران (بهاران) ماهان کیان

کوثر کمیل سهیل

محیا مهدیار مهزیار

محیا طاها صدرا

یاسمین یاسین یوسف

عطیه علی عادل(یا عمار و عماد)

و البته فاطمه محمد علی که بهترین اسم ها هستن

اسم دختر و پسر خودم عفیفه و علی هست ، یه پسر دیگه داشته باشم ان شاالله عمار . اما چون اسما یه خورده سنگینه پیشنهاد ندادم بهتون😉

ان شاالله یه انتخاب عالی داشته باشین دوست خوبم .

کی به دنیا میان؟

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
خخخ سو...ین البت اره دودل هستم چون واقعا بی معنی اسمش اگ اسم قشنگ تری تو ذهنته بگو عزیزم البت ب جا ...

حسنا (حورا ، حلما) حسین حسام

مژگان سلمان کیان(یزدان)

اینا رو الان به ذهنم اومد گفتم بنویسم براتون 😉