2777
2789
عنوان

دوران مجردی+متاهل ها

1708 بازدید | 150 پست

من متاهلم قهر کردم اومدم خونه پدرم پیش خواهرم دراز کشیدم تو اتاق مجردی رو تخت مجردیم امشب فهمیدم چه مجردی خوبی داشتم قدر شو ندونستم زود شوهر کردم کاش برگردم به عقب کیا مثل من هستن

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقامنم همینجورم خیلی خریت کردم زودازرواج کردم چم بودواقعاکاشکی عقل الانوداشتم

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 

چن سالت بود ازدواج کردی؟؟؟

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍           
بخدا اینقد تاپیک اینجوری دیدم دارم از ازدواج صرف نظر میکنم.همه همینجورین ینی؟؟؟😩😩😩

درست انتخاب کن 

توو زمان مناسب ازدواج کن مطمئن باش خوشبخت میشی

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊