2777
2789
عنوان

بیمارستان برای تب

118 بازدید | 6 پست

سلام خانمها من تب دخترم فقط با شربت بروفن پایین میاد و باز میره بالا دکتر که بردم گفت بعد سه روز ببر بیمارستان ازمایش بده دیگه نیا مطب میخواستم ببینم بیمارستان کودکان تهران خوبه ببرم بخاطر کرونا میترسم اما مجبورم ببرمش فردا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مامانا این یه برنامه هس که متناسب سن بچه هامون برنامه ریزی شده اونجا میتونید ازمادران هم سن وسال بچا هاتون سوال کنید قصه شعر تغذیه کودک و.......

من خودم عضوم پیشنهاد میکنم شماهم عضو شید

میتونید از لینک زیر دانلود کنید.

https://gahvare.net/i/5e2861cb288bb

سلام دخترتون بردین بیمارستان؟چی گفت؟دخترمنم ۳روزه تب داره

سلام نه تبش بعد سه روز خوب شد و روی  صورت و بالاتنه اش دونه های قرمز زد اما ازمایش کرونا و کشت ادرار و خون داد خداروشکر کرونا منفی بود اما عفونت ادراری داره امروز فهمیدم بردمش سونو گرافی الانم دکتر بهش دارو داده تا یک هفته دوباره ببرمش کشت ادرار انشالله رفع بشه عفونتش