2777
2789

میگم مادرایی که بچه دارن ..قبلنا بچه رو میخوابوندن ..مثل اینکه الان بچه باید مادرو بخوابونه..طفلکی زبون نداره وگرنه از نور گوشیتون اعتراض میکرد..بخوابید کدبانوها...و الا فردا تاپیکای پربازدید میشه شوهرم وحشی بازی دراورد که چرا نهار درست نکردی خوابیدی تا لنگ ظهر..والا اگه وحشی بازی درنیاره نرمال نیست😆

از من گفتن بود ی امشبو زود بخوابید فردا تموم تاپیکا گل و بلبله😍😅😅

استاتر جان با اجازتون ❤️

دوستان بورسی میاین بگین چطوری و چقدر سود میکنید در بورس🤑🤑🤑🤑🤑🤑

کمک کنید ماهم سود هامون زیاد کنیم و ضررهامون کم

ممنون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4890217/بورس

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط ان شاءالله فردا دعوات نشه از صبحونه دیر حاضر کردن😅😅فردا تاپیک نزنی که من این صفحه رو نابود میک ...

😂😂😂😂عاشقتم شیرین❤همون والا. فردا تاپیک نزنم شوهرم صبح غر زده گوشی دستته اینجا نق و نوق خوبه😂❤

چ بامزه تعریف کردی و گل گفتی شب آدم نخوابه روز کسله اونم من ک دخترم سحرخیزه و من پا ...

والا کسایی که شوهر و بچه دارن اولویت باید اونا باشه...اول کاراشونو کنن بعد بیا ن تا ان شاءالله وحشی بازیا کم شه بقیه از ازدواج نترسن😅😅😅

😂😂😂😂عاشقتم شیرین❤همون والا. فردا تاپیک نزنم شوهرم صبح غر زده گوشی دستته اینجا نق و نوق خوبه😂❤

الان هرچی مجرد تو سایته زهر نداره به ازدواج فکر کنه از بس از وحشی بازیا ترسیده خخخخ..یبارم بگن شوهرمون خوبه ..همه مینالن

😂😂😂😂😂 اخه وقتی خوبه نمیان نی نی سایت

اینجوری که از تاپیکا پیداست اره واقعا😑

فقط متظرن شوهر بگه اهم..زودی میان تاپیک زدن که کار بی رحمانه ی شوهرم😆