دلم برای دوست پسر قبلیم خیلی خیلی تنگ شده. همش افتاده تو سرم که بهش یه مسج بدم ولی میدونم کار درستی نیست.
خیلی تحمل کردن برام سخت شده. چیکار کنم؟ من اصلا آدم مذهبی نیستم ولی حتی اگه ذکری چیزی وجود داره که صبر آدمو زیاد میکنه بهم بگید. واقعا نمیدونم باید چیکار کنم.
از اولین باری که جدی کات کردیم تقریبا ۵ ماه میگذره ولی چندبار برگشتیم. بار آخر همین چند هفته پیش خودش دوباره پیام داد ولی بازم دعوامون شد.
بی نهایت دوستش دارم خیلی خیلی زیاد. اصلا قبل اینکه رابطه عاطفی داشته باشیم بهترین دوستم بود. اونم دوستم داره میفهمم. ولی هر دفعه بعد چند روز دعوا پشت دعوا ...
از هم دوریم. اصلا نمیتونیم همدیگه رو ببینیم. شاید سالی یکی دوبار اونم تو این کرونا که هیچی.
من حتی نمیفهمم اون کی ناراحته و من نباید برم سمتش. همش بهش شک میکنم. اون تا چند روز خوبه همیشه ولی دوباره بعد چند روز بی محلی میکنه. و این چرخه هر دفعه تکرار میشه
آره کاملا حرفتو قبول دارم. خودمم هر سری سر هر مساله ای صبر کردم خیلی نتیجع بهتری گرفتم. از سر شب با ...
آره سخته،ولی باور کن سختی همیشگی نیست و تغییر میکنه خیلی چیزا،آسون میشه، طوری نباشد که بعداً به عقلت مدیون بشی و بگی من میدونستم اشتباهه ولی اراده نداشتم،من که تازه میفهمم دوای خیلی از دردا فقط صبره
ببين من الان خداروشكر نامزد دارم و تموم دنيام نامزدمه❤️ اما قبلش اينو بهت بگم كه تجربه بهم ثابت كرده هر وقت يكيو واقعا از زندگيم بيرون كردم خودش مثل سگ برگشت
اين يه قانونه كه ميگن اگه ميخواي يه چيزي به سمتت برگرده واقعا ولش كن