2777
2789
عنوان

چجوری جلوی خودمو بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 31 پست
چن وقته کاتید؟ اگه دوسش داری و دوست داره پیام بده

از اولین باری که جدی کات کردیم تقریبا ۵ ماه میگذره ولی چندبار برگشتیم. بار آخر همین چند هفته پیش خودش دوباره پیام داد ولی بازم دعوامون شد.

بی نهایت دوستش دارم خیلی خیلی زیاد. اصلا قبل اینکه رابطه عاطفی داشته باشیم بهترین دوستم بود. اونم دوستم داره میفهمم. ولی هر دفعه بعد چند روز دعوا پشت دعوا ...

از اولین باری که جدی کات کردیم تقریبا ۵ ماه میگذره ولی چندبار برگشتیم. بار آخر همین چند هفته پیش خود ...

خوب آشتی کن ولی مدیریت کن که دعوا نکنید

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین خب فکر کن واقعا،واقعا فکر کن که دلیل جداییتون چی بود؟بیاد بیار که اشتباهه ،باور کن طاقت نیاوردن ...

آره کاملا حرفتو قبول دارم. خودمم هر سری سر هر مساله ای صبر کردم خیلی نتیجع بهتری گرفتم. از سر شب با همین دلایل خودمو نگه داشتم. ولی خیلی عذابه ....

خوب آشتی کن ولی مدیریت کن که دعوا نکنید

از هم دوریم. اصلا نمیتونیم همدیگه رو ببینیم. شاید سالی یکی دوبار اونم تو این کرونا که هیچی.

من حتی نمیفهمم اون کی ناراحته و من نباید برم سمتش. همش بهش شک میکنم. اون تا چند روز خوبه همیشه ولی دوباره بعد چند روز بی محلی میکنه. و این چرخه هر دفعه تکرار میشه 

آره کاملا حرفتو قبول دارم. خودمم هر سری سر هر مساله ای صبر کردم خیلی نتیجع بهتری گرفتم. از سر شب با ...

آره سخته،ولی باور کن سختی همیشگی نیست و تغییر می‌کنه خیلی چیزا،آسون میشه، طوری نباشد که بعداً به عقلت مدیون بشی و بگی من میدونستم اشتباهه ولی اراده نداشتم،من که تازه میفهمم دوای خیلی از دردا فقط صبره

نه نیستم

ببين من الان خداروشكر نامزد دارم و تموم دنيام نامزدمه❤️ اما قبلش اينو بهت بگم كه تجربه بهم ثابت كرده هر وقت يكيو واقعا از زندگيم بيرون كردم خودش مثل سگ برگشت

اين يه قانونه كه ميگن اگه ميخواي يه چيزي به سمتت برگرده واقعا ولش كن 

امتحانش كن رد خور نداره

از هم دوریم. اصلا نمیتونیم همدیگه رو ببینیم. شاید سالی یکی دوبار اونم تو این کرونا که هیچی. من حتی ...

خوب پس بیشتر فکر کن روش

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
ببين من الان خداروشكر نامزد دارم و تموم دنيام نامزدمه❤️ اما قبلش اينو بهت بگم كه تجربه بهم ثابت كرده ...

آره خیلی شنیدم اینو. ولی انگار همش میترسم به نبودم عادت کنه. بره سراغ یکی دیگه. یه همچین چیزایی

آره خیلی شنیدم اینو. ولی انگار همش میترسم به نبودم عادت کنه. بره سراغ یکی دیگه. یه همچین چیزایی

ببين ميدوني مدل پسرا چجوريه؟ اول به شخمشونه

بعد چند ماه كم كم به غلط كردن ميوفتن 

توهم كاري نكن وايسا كه به غلط كردن بيوفته 

ببين ميدوني مدل پسرا چجوريه؟ اول به شخمشونه بعد چند ماه كم كم به غلط كردن ميوفتن  توهم كاري ن ...

ما چند بار همش قهر و آشتی کردیم. 

یعنی میگی بازم برمیگرده؟ یا فقط دفعات اول اینجورین؟

قطعا برميگرده فقط پروف چي ناله نزار  عكس ژيگول از خودت بزار  خودش مياد چند وقته با همي ...

نه پروفایلم عکس خودمه. البته خیلی وقته عوضش نکردم.

ما چهار پنج سال بهترین و صمیمی ترین دوستای هم بودیم ولی از وقتی رابطه مون عاطفی شد تقریبا یک ساله