2777
2789
عنوان

همسرم عشق دوران بچگی و نوجونیش دید

| مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 35 پست
نمیدونم میدونس ما عقدیم ولی خب بار اول بود ک همو دیدیم .از همه بدتر اینکه خواهر همسرم بهم میگه این د ...

عزیزم یه چیزی بگم تا حالا ب کسی نگفتم. من عاشق پسرخالم بودم بخاطر اختلاف فامیلی چن ساله ندیدمش

الان اگه ببینمش حتما خیلی تو فکر فرو میرم ولی دو سه روز بعدش همه چیو فراموش میکنم

اصلا با شوهرت بداخلاقی نکن و این چن روز سعی کن سورپرایز عاشقانه براش داشته باشی حتی با یه شاخه گل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید از سادگی تیپم .چون ظاهرم ک نقریبا متوسط خوبه خیلیا بهم گفتن چهرم ارامش بخش و مهربونه پس فکر نکن ...

ظاهر مهم نیست اصلا

اگـرچه توبه شکستـم امیدوار تو هسـتم برای ذلّـت شیطـان مرا ببخـش خدایـا        ز قطره قطره اشکـم بشوی لوح گنــاهم به دانـه دانـهٔ باران مرا ببخش خدایـا
عزیزم یه چیزی بگم تا حالا ب کسی نگفتم. من عاشق پسرخالم بودم بخاطر اختلاف فامیلی چن ساله ندیدمش الان ...

مرررسی .ن  من اصلا چیزی ب روش نیاوردم .خودش خیلی تو فکره .ولی خب چند باری دختر عمش رفت سمتش تا سر صحبت باز کنه رفتار همسرم باهاش عادی بود