2777
2789
عنوان

همسرم عشق دوران بچگی و نوجونیش دید

| مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همسرم یبار تو عروسی عشق قدیمشو دید کلا ب روم نیاوردم بعد چن روز ازش پرسیدم چ حسی داشتی بهم گف فق ی لحظه باتو مقایسش کردم و خداروشکر کردم ک باتو ازدواج کردم پس فکر منفی نکن از دختر خالتم فاصله بگیر

ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹

خوش ب حالت .همسر من هنوز تو شوکه .

از کجا فهمیدی تو شوکه؟؟

اگـرچه توبه شکستـم امیدوار تو هسـتم برای ذلّـت شیطـان مرا ببخـش خدایـا        ز قطره قطره اشکـم بشوی لوح گنــاهم به دانـه دانـهٔ باران مرا ببخش خدایـا

ب هر چی فکر کنی سرت میاد ینی انرژی مثبت داشت باش و فکر منفی نکن تا سمتت نیاد.عزیزم اگر کسی بخاد بره میره تو مشت نمیشه نگهش داشت مثل آب.

پس اعتماد کن ب شوهرت و اعتماد ب نفس داشت باش خیلیییی ضعیفی

خوش ب حالت .همسر من هنوز تو شوکه .

عزیزم شاید فق تو حساسی شاید تو کارو بارش مشکلی داره ک بهم ریختس شاید اصلا ب دختره ربط نداره حالتش

ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹

نمیدونم میدونس ما عقدیم ولی خب بار اول بود ک همو دیدیم .از همه بدتر اینکه خواهر همسرم بهم میگه این د ...

دوباره برمیگرده خارج؟؟

اگـرچه توبه شکستـم امیدوار تو هسـتم برای ذلّـت شیطـان مرا ببخـش خدایـا        ز قطره قطره اشکـم بشوی لوح گنــاهم به دانـه دانـهٔ باران مرا ببخش خدایـا
یعنی از اینکه شوهرت باهات ازدواج کرده شوک ‌شده یا از چهره ات؟ 

شاید از سادگی تیپم .چون ظاهرم ک نقریبا متوسط خوبه خیلیا بهم گفتن چهرم ارامش بخش و مهربونه پس فکر نکنم از چهرم باشه .

تیپمم شیک ولی ساده .مثلا شلوار کوتاه یا ارایش شدید  ندارم .ولی دختر عمش خیلی تیپش متفاوت تر از منه