2777
2789
عنوان

زایمان

116 بازدید | 21 پست

سلام فردا صبح زایمانمه ممنون میشم دعا کنین برام سزارین قبلیم بخیه ها عفونت کرد و دوبار باز شد شکمم دوماه بیمارستان بودم ناخواسته باردار شدم دوباره امشب از استرس خوابم نمیبره بعد دوستانی که تجربه دارین بی حسی بهتره یا بی هوشی 

به سلامتی منم چهارشنبه بعدی نوبت عملمه به شدت استرس دارم اما شوق دیدن نی نی هم دارم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله صحیح و سالم بغل بگیریش عزیزم 

عزیزم اصلانگران نباش...توکلت به خدا باشه....مبارکت باشه الهی...

فقط یه توصیه!!

حتما حتما روزی یک یا دو بار با بتادین و پنبه محل زخم عملتو تمیز کن و باسشوارخشکش کن و شکمتو بزار هوا بخوره بعدش....

یه عصا هم درست کن بعد عمل صاف راه برو تا محل عملت عرق نکنه و پوستت روش نیفته....

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
من بارداری اولمه هبچ تجربه ای ندارم باید وقتی دردت گرفت بری بیمارستانی که مد نظرته؟؟؟یا از قبل بری و ...

تحت نظر متخصص میری بهت میگه چیکار کنی عزیزم اگه طبیعی باشی که هر موقعه دردت بگیره میری سزارین هم یه روز جلو تر واسه اتاق و آزمایش و تشکیل پرونده بیمارستان میری