چرا بترسیدم؟ خب از علاقه زیاد اینو ب شوخی گفته بود زندگیم از عالی عالیتر هست الحمدلله شکرخدا گوش ...
ببین پاشو یه اسپند دود بده
جوری ک کل زندگیت رو دود برداره
آیت الکرسی و چهار قل و ان یکاد هم بخون
کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ
منم اذیتش میکردم اوایلش و میگفتم منفیه و اون کفرری
خوب میکردی
کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ
منم همچنین موردی داشتم عادی ام دلبر نیستم والا با ماشین می رفتن من و مامانمم از خیابون میگذشتم رفتن جلوتر نگه داشتم مادر و خواهر اومدن جلو تو یه نگا فهمیدن زن زندگی ام!
کی فکرشو میکرد یروز یعده ناشناس دور هم جمع شیم و از خصوصی ترین حرفامون بهم بزنیم!