2777
2789
😄😄😄😄😄خوشم میاد ازین پسرا

منم اذیتش میکردم اوایلش و میگفتم منفیه و اون کفرری  

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
چرا بترسیدم؟ خب از علاقه زیاد اینو ب شوخی گفته بود زندگیم از عالی عالیتر هست الحمدلله شکرخدا گوش ...

ببین پاشو یه اسپند دود بده

جوری ک کل زندگیت رو دود برداره

آیت الکرسی و چهار قل و ان یکاد هم بخون

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بترسیدم؟ خب از علاقه زیاد اینو ب شوخی گفته بود زندگیم از عالی عالیتر هست الحمدلله شکرخدا گوش ...

خداروشکر🧿❤خوشبخت بمونید❤❤فک کردم جدی گفته ترسیدم گفتم چ خشنه😂

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂
منم اذیتش میکردم اوایلش و میگفتم منفیه و اون کفرری    

خوب میکردی

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ
ببین پاشو یه اسپند دود بده جوری ک کل زندگیت رو دود برداره آیت الکرسی و چهار قل و ان یکاد هم بخون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان صدقه میدم

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
اوه!ینی اینقد دلبری؟!😂

منم همچنین موردی داشتم عادی ام دلبر نیستم والا با ماشین می رفتن من و مامانمم از خیابون میگذشتم رفتن جلوتر نگه داشتم مادر و خواهر اومدن جلو  تو یه نگا فهمیدن زن زندگی ام!

کی فکرشو میکرد یروز یعده ناشناس دور هم جمع شیم و از خصوصی ترین حرفامون بهم بزنیم!
منم همچنین موردی داشتم عادی ام دلبر نیستم والا با ماشین می رفتن من و مامانمم از خیابون میگذشتم رفتن ...

عزیزمممم😍❤بعضیا مهر دارن به دل میشینن

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂