2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چند نفرین مگه مصرف سبزیجات رو ببر بالا  مرغ که میخری بگو جوجه ای برات ریز کنع برا استانب ...

عزیزم میشه بگی با سبزیجات چه غذاهای میشه درست کرد؟من خیلی دوست دارم مصرف سبزیجاتمون بیشتر بشه ولی نمیدونم چی باید درست کنم 

واقعا این راهکار اصلی نیست روز به روز ما قشر ضعیف داریم بدبخت تر میشیم

بله خب ولی صدای ما به جایی نمیرسه چقدر بگیم چقدر اصلا توجه نمیکنن

تو این اوضاع این بهترین راه بود برای ما و واقعا خیلی کمکون کرد

من  روغن بسکویت و بستنی و شیر و هله هوله و نوشیدنی دستمال کاغذی و نوار بهداشتی به اندازه یه هفت ...

شماها از سوپری خرید میکنین

حبوبات فله ای بخرین

مایع ظرفشویی کیلویی

اینجوری بصرفه تره

نه که هر ماه

برنج سالیانه

الانم که فصل فریز کردن موادغذایی وخشک کردن میوه وسبزی و خشکباره

دوست دارم اون‌خانمه که یه میلیون در ماه میتونه خرج کنه، سه تا بچه داره راضیه میگه همه چی میخرم ،تازه ...

اون احتمالا کهنه میبنده

خورششو با سویا درست میکنه

ابرواشو بر نمیداره

بچه هاش لبنیات نمیخورن

تو عمرشون میگو و ماهی که یکی از نیازای اصلیه نخوردن

لباس درستو حسابی ندارن

دندون خراب بیشتر از ۴تا دارن

و...

بله اینجوری زندگی کنی میشه

۴تا بچه عقده ایم تحویل جامعه میدن

اون احتمالا کهنه میبنده خورششو با سویا درست میکنه ابرواشو بر نمیداره بچه هاش لبنیات نمیخورن تو ع ...

اره دقیقا لباس بجه ی قبلی و به بچه ی بعدی میپوشونه،من‌نمی گم کار بدیه،ولی احساس  رضایت و اینکه هی بچه بی گناه و بیاری تو دنیا بدون فکر به آینده  برام جالب بود 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اون احتمالا کهنه میبنده خورششو با سویا درست میکنه ابرواشو بر نمیداره بچه هاش لبنیات نمیخورن تو ع ...

شما خوبین فقط که خوب میخورین 

ماهی ومیگو هم فقط شما میخورین

و خوبم رای میدین رییس جمهور انتخاب میکنین که گند بزنه به زندگی مردم بدبخت