2777
2789
عنوان

خیلی تنهام

169 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من ازخانوادم دورم و تو یک شهردیگه زندگی میکنم یک پسر شش ساله دارم باشوهرم دوست بودیم و همدیگرو دوس داشتیم اما بااینکه سن کمی داشت ازاول اما رفتاراش عین پیرمردهاس تازه کلی روش کار کردم چند روز پیش برای بار دوم متوجه شدم باردارم اما دو روز نشد که فهمیدم قبل ازتشکیل شدن ساک حاملگی سقط شد شوهرمن فقط میومد تو ماشین میشست من خودم تنها میرفتم دنبال ازمایش ودنبال دکتر وازاین حرفا البته پسرم پیشش بود اما هیچوقت کنارم نبود تازه باهام دعوام میکرد که تو ناشکری کرد افتاد یا میگفتم چرا مثل بقیه به من نمیرسی میگفت انگارخودت باورشده حامله بودی سقط کردی خیلی بی محبته میخام برم خونه مامانم بمونم تا چندوقت ریختش رو نبینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای جانم جانم عیب نداره هرمردی یه جوره دیگه غصه نخور عزیز دلم به خوبیاش فکر کن وقتایی که بی مهری میک ...

چقد خونگرمی عزیزم  و قربون صدقه استارتر شدی فک کنم اگه من از بی مهری های شوهرم بگم دیگه خودتو شهید میکنی.

چقد خونگرمی عزیزم  و قربون صدقه استارتر شدی فک کنم اگه من از بی مهری های شوهرم بگم دیگه خودتو ش ...

عزیزم عزیزم چی بگم اوضاع بدی شده بخدا دلم میسوزه واسه کسایی که یه طرفه توو زندگی اذیت  و راهی ندارن 

فدات شم گلم الهی مشکلاتت حل بشه نازنینم

مرسی عزیزدلم خوشبحالت انقدر خوبی ومیتونی اینجوری فکرکنی 

توام اینجوری فکر کن که بتونی آرامش داشته باشی البته اگه معضل خیلی بدی نداری چون هرچیزی قابل از خود گذشتگی نیست ولی روی یه سری بدخلقیا چشم ببند جیگرم هر مردی یه عیبی داره خوشگلم