2777
2789

من دو بار سقط زیر سه ماه داشتم دکترم برای من و همسرم آزمایش کاریوتایپ نوشت تا علت معلوم‌بشه تو آزمایش نشون داد کرموزوم۹ هر دو تامون اختلال ساختاری داره دکترم گفت احتمال ۵۰ درصد به بالا بارداری سوم هم سقط بشه باید اونقدر باردار بشی تا یکیش سالم باشه اونم اگه باشه خیلی نا امید شدم😔میخواستم بدونم کسی با شرایط من بوده که بعد دو سقط بارداری بعدیش دیگه سقط نشده و جنینش سالم بود؟یا تو اطرافیانتون چنین موردی رو دیدین؟

بله دختر عمه من . فکر کنم ۴ تا بچه سقط کرد ولی تو ماه های مختلف یکیش ۷ ماهه بود ولی بعدش دوتا پسر آورد .‌پسر بزرگه الان نامزد کرده

سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونید از طریق ژنتیک کروموزم ۹ رو جوری بزارن که اونایی که اختلال دارن پیش هم نیفتن؟

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
نمیتونید از طریق ژنتیک کروموزم ۹ رو جوری بزارن که اونایی که اختلال دارن پیش هم نیفتن؟

نمیدونم،من از دکترم پرسیدم درمان داره گفت نداره اگه راهی داشت دکتر بهم نمبگفت؟

نمیدونم،من از دکترم پرسیدم درمان داره گفت نداره اگه راهی داشت دکتر بهم نمبگفت؟

اگه خارج بود میشد ولی ایران فکر نکنم 

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖