خیلی خیلی ببخشید.... ولی پنج شش ماهه هنگام دفع خیلی اذیت میشم...الان با بدبختی آیینه گذاشتم دیدم یچیزیه مث جوش یا زخم.......بنظرتون چیکار کنم؟؟😰😰باید برم متخصص داخلی؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پماد انتی همورویید از داروخونه بگیر بزن خودم پماد ام جی می زنم اونم عالیه. می تونی تو لگن اب گرم هم بشینی کمک کننده هست. غذاهای ملین و فیبر دار هم بخور یبوست نگیری.
یا شقاقه یا بواسیر . یا پیش دکتر خودت برو یا پیش جراح عمومی . الان اولشه دارو میده خوب میشی . با آب گرم خودت رو بشور . مواظب باش یبوست نشی. زیاد نشین و بیشتر یا راه برو یا دراز بکش. دکتر بهت پماد میده. و یه سری پرهیز تو غذا و طرز زندگی. اگه حاد بشه مجبور میشی عمل کنی. پس هم زودتر برو سراغ دکتر هم خیلی رعایت کن. اگه بتونی آب گرم بگیری روش خوبه اگه ببتونی تو تشت آب گرم بشینی خوبه البته چون بارداری بیشتر دقت کن حتا برا پاشدن و نشستن کمک بگیر از شوهرت که سر نخوری و اینکه زیاد نشین تو آب گرم بیحال نشی یا برا بچه ضرر نکنه
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله