2777
2789
عنوان

چرا زندگی فقط شوهرکردنه

431 بازدید | 37 پست

لعنت به این مملکت و طرز فکر ادماش....شوهرم هر از چندگاهی میره تو فیس. دیشبم رفته تو فیس و هنو درنیومده...چراباید همچین ادمیو تحمل کنم...اون از سر بچه دارشدنم که میگفت تاکی بشینم ب پای تو....اینم از الان که ب زور برا ای وی اف راضیش کردم ولی همرام نمیاد...و فقط برانمونه دادن میاد....فرداظهر بلیط دارم تک وتنها از شهرستان میام تهران😭الان چرا فیس کرده چکارش کردم خدامنو بکش

روزی شعارکل جهان میشودعلی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میخوای چکار بچه اول زندگیتو بساز من باشم نمیرم فردا برا ای وی اف اونم تنها 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

چون از بچگی جنس نر رو برتر دونستن و اینام فکر میکنن واقعا برترن و میرن تو فیس😂

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

کسی نگفته زندگی شوهره

ادم میتونه رو پا خودش وایسه پیشرفت کنه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

چقدر نازایی زیاد شده شماها که تجربه دارید خواهشا دختر دار میشید محظ اطمینان تا پریود میشه ببریدش سونوگرافی ببینید تخمداناش فعالن؟ کم کاری یا پر کاری تیرویید نداره؟مشکل کیست نداره؟ بعد از اون هر ۳ سال یبار ببرید زنان اگر البته پریوداشون نامنظمه

روانشناسی کودک

واسه همچین مردی بچه میخای چیکار ،،اگه بهت گفتن بچه بیاری درست میشه بدون اون مال زمان قدیم بود مردای الان آپدیت شدن 

الهی چنان کن سرانجام کار ،توخشنود باشی و مارستگار....خانم معلم ۱۴۰۴