2777
2789
عنوان

دلگرفته

103 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من چندساله خواننده تاپیکهاتون بودم تازه تونستم عضو بشم.. خیلی وقته دلم هوای امام رضا کرده دوست پارم برم زیارت ولی شوهرم پایه سفر نیس خواهشا برام دعا کنید امسال بتونم برم پابوس امام رضا😭

عزیزم کرونا بیداد میکنه. لطفا امسال نیا

البته حرم هم بستست

نیا باران... زمین جای قشنگی نیست. من از اهل زمینم؛ خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست میدارد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما مشهدی هستی

بله. فقط صحن بازه

نیا باران... زمین جای قشنگی نیست. من از اهل زمینم؛ خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست میدارد...

حتی کتابخونه ها هم بستست اینقدر قرمزه وضع

خیلی از فامیلا رفتن اومدن شکرخدا چیزی نشد.. ارزومه فقط برم حرم دل سیر گریه کنم

بعله ولی ما اینجا بدبخت میشیم 😃 چی بگم والا. انشالله سال بعد بیای و کرونا هم تموم شه. دعا میکنم برات. گذرم به حرم خورد نائب الزیاره هستم برات عزیزم

وضعیت مشهد سفیده اطلاع موثق دارم. اعلام نمیکنن که زائرا نیان.

نیست. کتابخونه ها بسته هست