2777
2789
عنوان

سبک زندگی هرفرد به خودش مربوطه

210 بازدید | 13 پست

یکی دوست داره همه وقت آزادش رو وقف کتاب خوندن کنه 

یکی هم اوقات فراغتش رو با تفریح و دوستانش پر میکنه و علاقه ایی به کتاب خوندن نداره

یکی دوست داره دائم ورزش کنه و بهترین هیکل رو داشته باشه

یکی هم مشکلی با شکم و چربی های بدنش نداره و نمیخواد ورزش کنه 

یکی دوست داره ادامه تحصیل بده و تا دکتری جلو بره 

یکی هم علاقه به تحصیل نداره و از همون ۱۸ سالگی وارد کار میشه

یکی دوست داره بهترین لباس هارو بپوشه،طبق مد باشه و همیشه به خودش برسه

یکی هم مشکل نداره یک لباس ساده رو صدبار بپوشه و مد براش مهم نیست

درسته که ورزش کردن،کتاب خوندن و بقیه موارد سالمی هستن که تاثیر مثبتی روی جسم و روانت میذارن اما...

باعث نمیشن که تو نسبت به افرادی که این سبک زندگی رو ندارن برتر باشی یا به خودت اجازه بدی بقیه رو با الفاظی مثل چاق،بی سواد،عقب افتاده و...تحقیر کنی.

منبع:پیج اینستاگرام selfology_pzm

✈🇺🇸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو نی نی سایت زندگی هر کس به خودش مربوطه تا زمانی که چشم شوهر هیز ما بهش نیافته

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید  

ماسک‌زدن و نزدن افراد به خودشون مربوطه😷😷😷

کرونا لگیره بیا ((ها)) کنه تو صورت طرف به خودش مربوطه🤧🤧

بیاد تو خیابون دست شوهرت را بگیره بگه بریم چند ساعت با من باش به خودش مربوطه

کشتی که همه داخلش هستن ، کسی نمیتونه جایگاه خودش را میخ بزنه ،همه غرق میشن

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
اینا ب کنار ت همین سایت هرکی هرنظری داره ب خودش مربوطه اون نظر شخصیشه چون باتو هم عقیده نیست چرا گزا ...

اینجا خب سایت عمومیه یه سری چیزا نباید گفته بشه مثل داستان های خیانت که کلی تاثیر بد داشته رو زندگی بقیه ولی اینایی که این خانوم گفتن و من کپی کردم مربوط به مسائل شخصی میشه

✈🇺🇸
اینجا خب سایت عمومیه یه سری چیزا نباید گفته بشه مثل داستان های خیانت که کلی تاثیر بد داشته رو زندگی ...

عزیزم من منظورم کسیه ک زیر ی تاپیک نظرشخصیشو میگه خوب ب بقیه چی ک چون با اونا هم نظرنیست زرتی گزارش میزنن یا ی عالمه ب طرف توهین میکنن

@areana‍ 

چاق بودن بقیه و کتاب نخوندن بقیه رو مد بودن بقیه یا نبودنشون رو زندگی شما تاثیری داره؟؟؟جواب سادس نه ! اینایی که شما گفتی مشکل سازن و بقیه رو هم درگیر میکنن

✈🇺🇸
@areana ‍  چاق بودن بقیه و کتاب نخوندن بقیه رو مد بودن بقیه یا نبودنشون رو زندگی شما تا ...

سطح شعور اجتماع وقتی پایین بیاد همه ازش متضرر میشن. لازم نیست راه دور بری تا متوجه درستی این حرف بشی. به جامعه خودمون نگاه کن و ببین ظاهربینی، معیارهای تو خالی، سطح پایین مطالعه به دنبالش نداشتن علم زندگی و برخوردهای اجتماعی..وضع رو به کجا کشونده.

کسی که اوقاتش رو با کتاب میگذرونه قطعا سبک زندگیش برتر از کسیه که دائم به فکر کاشت ناخن یا غیبت کردنه.

البته عقیده ندارم من باید به بقیه تذکر بدم روش درست زندگی چیه. ولی هرکس وظیفه داره دائم سبک زندگیشو ارزیابی کنه و خودشو ارتقا بده. اینایی که شما میگی تو زندگی بقیه تاثیر نداره در حد هابی هستن.