2777
2789

میبینم نوشتن تو این تاریخ این اتفاق افتاده یا میفته 

خدایا من به دستان تو خیره شدم معجزه کن.میدونم ناامیدم نمیکنی 

قانون جذب

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جذب و انرژی مثبت 

حالا هرکی اعتقاد نداره میتونه ساکت بشینه نه اینکه مثه اون کاربر بنویسه ر*یدن برامون تو این تاریخ دیگه یه زن چقد بی شخصیت میتونه باشه 

❤ 💚🍃هرچه در جستن آنی،آنی❤💚🍃خدایاخودت بساز تو بسازی قشنگ تره♥️🌸♥️

قانون جذب انرژی مثبت

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بیشتریا میخان برن بچه رو سز کنن ب زور تولدشو رند کنن😑

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
جذب و انرژی مثبت  حالا هرکی اعتقاد نداره میتونه ساکت بشینه نه اینکه مثه اون کاربر بنویسه ر*یدن ...

همونا رو اگر بر خلاف عقایدشون حرف بزنی از شیش جهت تیکه تیکت می کنن که چرااااااا به عقایدم احترام نمیذاری😂😂

یه قانون ثابت شده و علمی که اینهمههههه کتاب و مقاله در موردش هست رو مسخره می کنن نمی دونم واقعا چرا

جذب و انرژی مثبت  حالا هرکی اعتقاد نداره میتونه ساکت بشینه نه اینکه مثه اون کاربر بنویسه ر*یدن ...

پس منم میزارم که انشالله تو این تاریخ حاملم

خدایا من به دستان تو خیره شدم معجزه کن.میدونم ناامیدم نمیکنی 
همونا رو اگر بر خلاف عقایدشون حرف بزنی از شیش جهت تیکه تیکت می کنن که چرااااااا به عقایدم احترام نمی ...

مقابل اینجورادما سکوت بهترین کاره 

چون معلومم نیس کیه و چیه از کجاس و با چه نوع تربیتی پس دهن ب دهن نشیم بهتره 

❤ 💚🍃هرچه در جستن آنی،آنی❤💚🍃خدایاخودت بساز تو بسازی قشنگ تره♥️🌸♥️
پس منم میزارم که انشالله تو این تاریخ حاملم

عسیسممم انشالله

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست