2777
2789
عنوان

کسی هست واسه کابینت کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 42 پست
از هایگلس و ام دی اف میدونم گرونتره؛واسع همین بش فک نکردم؛مدلاشم انگار همه قلمبه هستش دوس ندارم

من پنج سال پیش کابینت کردم اونموقع گفتم ممبران نمیخوام ولی الان دوس دارم نظرم عوض شده😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا🤕مامانا خوب میدونن؛چه جنسی خوب میشه؟غیرممبران گرونه

مامانم میگه مغز همشون ینی ام دی اف و ممبران و اچ پی ال همش ی چیزه و روکشاشون فرق داره! مثلا ممبران و میگه روکشش پی وی سی بیشتر ب درد حموم دسشویی میخوره 

میگه برا اشپزخونه همون ام دی اف و اچ پی ال خیلی خوبه!خودش عاشق اچ پی ال ولی میگه از ام دی اف گرون تره

دیگه جونم برات بگه ک میگه زیر ظرفشوی(سینک) و ابچکون ک ممکن ابریزی داره رو بگو فومیزه کار کنه ک نمور و بد نشه و باد نکنه سوسک بیوفته

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
کابینت کارا فلزی نمیزنن؛میگن آماده بخر درشو عوض میکنیم؛من تهرانم؛شما کحایید مگه که دارن؟

ما خیلی سال پیشتازه ام دی اف اومده بود بدنه فلز زدیم در ام دی اف🤔نمیدونم چجوری بود ک از تمام ام دی اف ارزون تر درمیومد و سوسکم نمیوفتاد چون ما اون خونمون خیلی بد بود سوسک داشت

ما اصفهان بودیم مامانم چون خودش اینکاره بود عاقبت کارو پیش بینیمیکرد وگرنه منم خیلی ندیدم بدنه فلز بزنن در ام دی اف

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
مرسی🌸اصلا اینارو بلد نبودم؛بوس بده مامانت😘با پروتکل های بهداشتی بده

فدات شم 

خوشبخت باشین

ما خیلی سال پیشتازه ام دی اف اومده بود بدنه فلز زدیم در ام دی اف🤔نمیدونم چجوری بود ک از تمام ام دی ...

خیلی ترکیب خوبیه؛ولی نمیزنن کابینت کارا؛سوسک کابینت بعد چنسال معمولا میاد

خیلی ترکیب خوبیه؛ولی نمیزنن کابینت کارا؛سوسک کابینت بعد چنسال معمولا میاد

سوسک همه جا نمیاد 

مامانم میگه برا بدن فلز بازم ب کابینت ساز نیازه ک طرح بده و اینا

🤔