2777
2789

سلام دوستای خوبم به نڟر شما گرفتن وام کار درستیه؟اگه آره چه وامی چه بانکی خیلی احتیاج به پولش دارم ممنون میشم راهنمایی کنید

آدم مومنی نیستم اما خدا را خیلی دوست دارم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرض الحسنه های شخصی هستن و بانکهام که وام کالا خوبه باید ببینی چقدر پول داری و چقدر لازم داری

وام کالا چجوریه مثلا برای خرید ماشین میشه؟

فکر پس دادنش‌هستی وام های زیاد سود زیاد‌دارن بعصی بانک هام یه مقدار میزلری همون اندازه بهت وام میدن& ...

خب میخوایم با وام یه ماشین یگیریم که شوهرم روش کار کنه قسطاشو بده

عزیزم وام اگر سودش پایین باشه خوبه وگرنه از چاله دراومده افتادی تو چاه

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
عزیزم وام اگر سودش پایین باشه خوبه وگرنه از چاله دراومده افتادی تو چاه

تو ایران اینجوری نیس. امروز با صدتومن میشه یه ماشین بخری. پارسال میشد چارتا خونه مهربخری. بنطر من وام همیشه عالیه

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

ماهمه زندگیمون وامه اونم با بهره مثلن برا ماشین ۵۰تومن گرفتم ۲۲ تومن سود داشت...اولش پشیمون بودم ولی ماشینمون یه هو دوبرابر شد و درنتیجه ن تنها صرر نکردیم سود هم داشت چون کشور ما تورم داره و هر لحظه چیزا گرون میشن...پول وام بگیری با یه بهره مشخص بدی وسیله یاخونه بهتره چون تابخای پول جمع کنی قد صدتا وام زیاد میشه قیمتش

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰