2777
2789
عنوان

با وجود آز منفی کسی باردار بوده؟

116 بازدید | 15 پست

بچه ها من دوتا مارک بیبی چک مدیکور و روژان استفاده کردم حاله انداخت و بعد پررنگ تر شد فک کردم حاملم ازمایشم دوجا دادم یجا گفت مشکوک یجا گفت منفی!!! باردارم یعنی؟ پریودم 35 روزه هس امروز موعدم بود و پری نیمد

هرکاری بکنی پس دامن همه ی زن ها رو سبز کن ای خدای توانا و مهربون من الهی آمین 🙏❤️ای پناه کسی که جز تو پناهی ندارد ای قادر مطلق❤️صلوات 

یه هفته صبر کن عزیزم

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیبی چکت تو چند دقه هاله انداخت؟

۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین 
بتات چند بود؟؟ من دیروز آز دادم شش روز مونده بود به موعدم منفی شد

عدد نداشت فقط نوشته بود منفی

هرکاری بکنی پس دامن همه ی زن ها رو سبز کن ای خدای توانا و مهربون من الهی آمین 🙏❤️ای پناه کسی که جز تو پناهی ندارد ای قادر مطلق❤️صلوات 
بیبی چکت تو چند دقه هاله انداخت؟

تو 5 دقیقه 

بله سر بچه دومم حتی سونو هم گفت باردار نیستی اما من دل درد داشتم دوهفته بعد رفتم مثبت شد

شما هم پریودیت نامنظم هست؟ روز چند پری آزمایش خون دادی که منفی شده بود؟ من 3ماه پیش هم یه سقط داشتم 

شما هم پریودیت نامنظم هست؟ روز چند پری آزمایش خون دادی که منفی شده بود؟ من 3ماه پیش هم یه سقط داشتم& ...

شما پریودت منظمه؟

۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین 
شما هم پریودیت نامنظم هست؟ روز چند پری آزمایش خون دادی که منفی شده بود؟ من 3ماه پیش هم یه سقط داشتم& ...

من تنبلی تخمدان داشتم سه ماه پریود نمیشدم به خاطر دل درد ازمایش دادم یه بار منفی بود یه بار مشکوک. بعدش سونو دادم که گفت باردارنیستی. بعد دل دردام ادامه داشت  آمپول زدم پریود ببشم که نشدم و دوباره سونو آزمایش دادم بعد دوهفته مثبت شد