2777
2789

سلام بچه ها یه داستان کوتاه ترسناک بگم براتون...البته ب نطر خودم ترسناکه...آقا من ۴ سال پیش سزارین کردم و طبق تمام دختران سرزمینم بار وبنه روجمع کردم رفتم خونه مادرم...و اونجا بودم برای دوره نقاهت..خونه مادر وپدرم دوخابه اس چون همه خاهربرادرا دانشجو وشاغل جاهای دیگه بودن یه اتاقو ب من دادن و منم گهواره دخترمو گذاشتم اونجا و شبا اونجا میخابیدم البته روی زمین....تقریبا دوهفته از سزارینم گذشته بود ک یه شب ک خاب بودم یه هو یه سمت گهواره دخترم از قسمتی ک وصل بود وکاملن عیر قابل جدا شدن...گرومپپپپپ...با صدا بدی افتاد زمین دقیقا فکر کنید از قسمت سر نوزاد محکم خورد زمین و بقیش بالاموند منم باصدای گهوار وجیغ بنفش دخترم جیغ زدم ومادرم وبابام اومدن و بعد اروم کردن من و نی نی و اطلاع از سلامتش...مادرم پیش من خابید گفت حتمن زیاد تکونش دادی.....ولی بگم ها من کامل خاب بودم و اون گهواره هم از اون قسمت عمررررررننننن توسط حتی یه مرد قوی هم از هم باز نمیشد....تا اینکه خاهرم از دانشگاه اومد و تو اتاق من خابید....یه هو نصف شب بیدار شد و گفت.....

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

...................................................................................................................................

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چیییییییییییی گفتتتتت

دره گوشی گفت

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بقیه اش امشب پخش میشه یا هفته دیگه؟

هر سه شنبه منتشر میشه

منو لایک کنین

💥اللهم صل علی محمد و آل محمد💖  خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚خدایا میشه یه روز که بلند شدم ببینم مریضیم خوب خوب شده و همه ی این چند سال خواب بوده🥺خدایا میشه خونم نزدیک یه مسجد باشه و من با شنیدن صدای اذونش برم اونجا نماز جماعت بخونم 🤩خدایا کاش یه روز بیای پیشم بشینی و خوب به حرفام گوش کنی