2777
2789

داشت دستشو میخاروند گفتم نخاون صدای بدی میده رو مخه

هیچی نگف ، کارشم ادامه نداد

بعد خمیازه کشید ،‌گفتم عهههه چقد صدا درمیاری 

بعد رف آب خورد گفتم مهیار لهت میکنم بخدا چ وضع آب خوردنه هی قور قور میکنی

گف دندونم درد میکرد با نی خوردم ، اونم ته استکان بود😐😐

گفتم ماشالا چ پررو ،‌جواب برمیگردونی آره؟

بعد یکی خوابوندم ت گوشش😂😂

وای کلا متنفرم از هر چی صدای رو مخه ، رفتم دکتر گف اختلال روانی داری😂😐😐😐😐😐😐

بقیه هم مراعات نمیکنن خو ب من چ 😂😐😐😐😐

از ی طرف هم از بچه متنفرم ، دوستام میگن خوبه بخدا داداشت زندست بازم جای شکرش باقیه😂😂

داداش بدبختم ۷سالشه😂😐😊

💖💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفت سالشه تحمل میکنه چهار سال دیگه با لگد جوابتو میده برو خودتو درمان کن خواهر

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید  

جالبه مامانت چیزی نمیگه هر کسی باشه قطعا برخورد میکنه با این طرز رفتارت

طفلی بچه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

با تمام شجاعت میگم تو یه دیوونه ای 

دوستان اگه من رو زنده ندیدین ناراحت نباشین استارتر کشته

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟