2777
2789
عنوان

موخوره 😑💔

156 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

من موهام موخوره داره افتضااااح 🥺💔هرچی هم نوک گیری میکنم بازم هس موهام تا روی باسنمه نمیخام کوتاه کنم چون اگ بخام کوتاه کنم باید موهامو تا روی شونه هام کوتاه کنم چون احتمالا سال دیگه عروسیمه و رشد موهای من فوق‌العاده کمههه نمیتونم کوتاه کنم😑⁦🤦🏻‍♀️⁩💔اخرین بار ک کوتاه کردم چهار سال پیش بود ک جونم در اومد تا بلند شد😐💔

بهم گفتن آبلیمو خوبه، راسته؟

شما چی پیشنهاد میدین؟!

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

من رفتم از ته زدم موهامو بعد ۵سال 

تنها راهش همینه 

هیچ چیزی بیرون از وجودت نیست که تورو بهتر،قوی تر،غنی تر،سریع تر و باهوش تر کند.بیرون خودت دنبال هیچی نگرد چون همه چیز درون توست....🌈🌹🦋♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک کنین منو لطفا

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم                                                             
من رفتم از ته زدم موهامو بعد ۵سال  تنها راهش همینه

وااایییی🥺😓

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

موخوره از خشکی مو میاد 

ویتامینه یا بوتاکس کن تا حدی کمکت میکنه

با موی خیس نخواب

موهاتو خشک کن از حموم میای با باد ملایم سشوار با فاصله

سرم مو استفاده کن 

موهاتو هرروزززز نشور 

Are you lost baby girl?
مو خوره رو هییییچیییی جز قیچی درست نمیکنه

چقد قیچی اخه هرچی کوتاه میکنم بازم هس،😓

منم مشكل تورو دارم

كوتاه كردم خوب شد ولي سر دوماه برگشت سرم آرگانم ميزنم ولي هستن پشيمونم موهامو كوتاه كردم دست ارايشگرمم اينقدر بد بود

نميدونم موخوره گيري خوبه يا ن

خدایا …در جست‌وجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده‌ ايخسته‌ ام مکن ش