ساحلودریا مدیر استارتر عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 2191 عنوان خانومای چشم انتظار فقط ۳۵۰۰ذکر صلوات باقیمانده 32 بازدید | 5 پست خانومای منتظر ۳۵۰۰صلوات هدیه به سیداساجدین زین العابدین امام سجاد(ع)به نیت مادرشدن همه منتظرا من جمله من به نیت فرزندان سالم وصالح انشالله حاجاتتون روا ۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘 1399/06/11 | 16:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elina1993 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 1356 ۱۰۸تا به نیت امام رضا که هشتمین امامه بران دعا کنین لطفا الهی و ربی من لی غیرک 💞 💞السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن 💞
ساحلودریا مدیر استارتر عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 2191 ۱۰۸تا به نیت امام رضا که هشتمین امامه بران دعا کنین لطفا انشالله عزیزمـبه رودی حاجتت روا بشه ۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
elina1993 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 1356 انشالله عزیزمـبه رودی حاجتت روا بشه ممنونم گلم الهی و ربی من لی غیرک 💞 💞السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن 💞
dennizm عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 1642 انشالله عزیزمـبه رودی حاجتت روا بشه دوست عزیز در ختم انعام ماهم شرکت کنید حاجت روا بشید
zzzgh عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 2803 ۱۰۰ تا هم من میفرستم انشاءالله هممون صاحب فرزند سالم و صالح بشیم🤲