2777
2789
عنوان

خانما لطفا بيايد

36 بازدید | 10 پست

خيلي ببخشيدا شرمنده ترشحات من مثل كرم ميمونه سفيد مثل كرم غليظ

نه خارش دارم نه سوزش نه درد

بعد زياد هم نيست ترشحات ولي شبيه به لوسيون و كرم ميمونه 

نشونه چيه كسي ميدونه؟قرار بود ١٣مرداد پري بشم هنوز نشدم

خدایی که تو همه شرایط حواسش بهمون هست😍بیبی چکم ۱۴۰۰/۳/۴مثبت شد 

منم عین توام 

خیلی وقت پیش باید پری میشدم 😑😑

اگ گفتن منم بلایک گلم

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما اقدام داشتي 

نه جلوگیری ام 

میخام فردا تست بزنم ولی میترسم

تو چی؟؟

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤

من ماه پيش اقدام داستم پري نشدم از دادم منفي بيبي يكي در ميون مثبت منفي 

علائم اوليه بارداري دارم ولي فك نميكنم حامله باشم اين ما هم ٢/٤اقدام داشتم

نه جلوگیری ام  میخام فردا تست بزنم ولی میترسم تو چی؟؟

يه بچه دارم يه دونه ام سقط شد

الان والا اسير شدم بخدا نميدونم را اينجور شدم 

يه بچه دارم يه دونه ام سقط شد الان والا اسير شدم بخدا نميدونم را اينجور شدم 

همین بخدا 

من میگم شاید عفونته ولی عفونت باید بو داشته باشه حداقل 

اقدامی الان؟؟؟شاید بارداری

همین بخدا  من میگم شاید عفونته ولی عفونت باید بو داشته باشه حداقل  اقدامی الان؟؟؟شاید با ...

نه اگه بو نداره سوزش نداري فك نميكنم عفونت باشه

نميدونم بخدا ميخوام دارو بخورم ميترسم همش،البته چندبار زعفرون دم كردم با چاي ودارچين چندبار خوردم گل گاو زبونم خوردم ولي نشدم

نه اگه بو نداره سوزش نداري فك نميكنم عفونت باشه نميدونم بخدا ميخوام دارو بخورم ميترسم همش،البته چند ...

منم هرچی گرمیجات بوده خوردم 😂😂😂

استرسم میتونه باشه