2777
2789

من استفاده کردم درد شکمی فوق العاااده وحشتناااااکه.بعد ک بچه افتاد دردش خوب میشه تا دو هفته اینا خونریزی و اخراش لکه بینی بعدش ک ماهانه میشی ‌ازاون کسی ک میخوای بگیری ازش بت میگه چیکار کنی من شربت زعفرونم‌میخوردم وقتی قرص و استفاده میکردم

جانانم خوش اومدیی ب زندگیمون فرشته کو چولوم بمونی برام😍😘😘بچه ها هر کی امضامو دید ی صوات برا سلامتی بچم بفرسته سخت نیس همین ک نشستیم تو دلتون بفرستین مرسی🤗🤗😇😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استفاده کردم درد شکمی فوق العاااده وحشتناااااکه.بعد ک بچه افتاد دردش خوب میشه تا دو هفته اینا خون ...

بهم گفت دیشب خیلی حالم بد بود 

پنج بعد از ظهر شروع کردم ۱۱ شب دوز قرصا تموم شد بعد اسهال و تب و لرز شدید کردم ساعت ۱ شروع کردم به لکه دیدن تا ۵ صبح که اندازه نصف عدس ازم لخته اومد بعد رفتم پیاده روی تا ساعت ۷ بپر بپر کردم اومدم خونه مثل حالت معمولی روز اول پریودیم خونریزی کردم ولی درد ندارم طبیعیه؟

📿 شکر نعمت ، نعمتت افزون کند 📿