2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره راضی ام هیچ مشکلی ندارم. اون موقع 4 تومن بود الان فکررر کنم 7 تومن دکتر مقداد اشرفی

بعد عمل بینیتون فرمش طبیعیه؟دکتر اشرفی تو تهرانن؟آدرس لطف میکنین اگ تهرانن ک تحقیق کنم راجبشون.چه سالی عمل کردین؟تو سرما ک اذیت نیستین؟صداتون تغییر ک نکرده؟سرمامیخورین سختتون نیست؟

راضیم مشکل تنفسی هم اصلا ندارم خداروشکر ۶ سال پیش عمل کردم ۷ تومن 

عه چه خوب.منم دوست دارم عمل کنم.یکم میترسم چون بعضیا میترسونن.توسرما و زمان سرماخوردگی اذیت نیستین؟

بعد عمل بینیتون فرمش طبیعیه؟دکتر اشرفی تو تهرانن؟آدرس لطف میکنین اگ تهرانن ک تحقیق کنم راجبشون.چه سا ...

والا صدام تغییر نکرده اصلا سرما هم میخورم تغییر نمیکنه. بله ایستگاه ابشار خیابون ولیعصر پیج اینستا گرامشون رو بزنید ادرس دقیق هست من سال 97 عمل کردم

عه چه خوب.منم دوست دارم عمل کنم.یکم میترسم چون بعضیا میترسونن.توسرما و زمان سرماخوردگی اذیت نیستین؟

نه اصلا خداروشکر

طبیعی عمل کردم اگه تهران هستید دکتر حمیدرضا کوهستانی کارش عالیه 

لوکیشن اصلی فقط بغلت❤❤
والا صدام تغییر نکرده اصلا سرما هم میخورم تغییر نمیکنه. بله ایستگاه ابشار خیابون ولیعصر پیج اینستا گ ...

مرسی عزیزدلم بابت توضیحات کاملت.اسم پیجشونم لطف کنین