2777
2789

لطفاً نگید توشیردهی لاغر میشید که نمیشم بلکه چاقترم میشم سر پسرم دوسال پیش ۱۰۶سدم نو شیردهی چجوری لاغر میکنید من شکمم گنده انکار نراییدم هنوز وای رونام بازوهام همه چاق شدن

کمتر بخور 

....من قبل بارداری ۶۴ کیلو بودم بعدش شدم ۸۷اینا 

الان ۶ ماهه زایمان کردم .وزنم مونده رو ۷۹ ...

اما خب من مبخورم واقعا رعایت نمیکنم و فعالیتم ندارم .تو شیردهی کسی لاغر میشه که کم بخوره و بیشتر شیر بده

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

والا من کار خاصی نکردم قبل زایمانم 55 بودم برا زایمانم شدم 75 بعد از زایمانم دوباره شدم 55 یکی دو ماه بعدش..الان فقط یکم شکم دارم 

دوستان هر جا دلتون شکست برا بیمارها هم دعا کنید مخصوصا بچه ها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من۶۶کیلو بودم یه هفته قبلش الان پسرم۱۰روزشه فکر کنم ۵۵به زور باشم،شیر خودمم کامل نمیدم

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
من در بارداری هم لاغر شدم . الان لاغرم . نمیدونم چطوری شکمم رو لاغر کنم ؟  میگن گن و شکم بند ...

شما سزارین کردین بخیه هارو کی کشیدین،دکترم گفت تا۲هفته وقت هست هرزمان احساس کشیدگی وسوزش نکردی بیا

من یک ماهه زاییدم هنوزچاقم

لاغر میشی منکه نمیدونم تو این۱۰روز چی وکی خوردم اینقدر ذهنم درگیره بچمه

شما سزارین کردین بخیه هارو کی کشیدین،دکترم گفت تا۲هفته وقت هست هرزمان احساس کشیدگی وسوزش نکردی بیا

بخیم جذبیه .نیاز به کشیدگی نداره .

اما برو دکتر حتما . 

به من گفتن بعد زایمان برم دکترم هم بخیه رو نگاه کنه هم خودمو یه کنترل کنه 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

منم همین مشکل چاقی تو دوران بارداری داشتم وقتی تو آینه خودم میدیدم همش افسرده بودم یه مدت رژیم گرفتم همراهش از گن های لاغری استفاده کردم وقتی ورزش میکردم باعث میشد خیلی عرق کنم همین باعث لاغری و جمع شدن شکمم شد.