لطفاً نگید توشیردهی لاغر میشید که نمیشم بلکه چاقترم میشم سر پسرم دوسال پیش ۱۰۶سدم نو شیردهی چجوری لاغر میکنید من شکمم گنده انکار نراییدم هنوز وای رونام بازوهام همه چاق شدن
اما خب من مبخورم واقعا رعایت نمیکنم و فعالیتم ندارم .تو شیردهی کسی لاغر میشه که کم بخوره و بیشتر شیر بده
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم همین مشکل چاقی تو دوران بارداری داشتم وقتی تو آینه خودم میدیدم همش افسرده بودم یه مدت رژیم گرفتم همراهش از گن های لاغری استفاده کردم وقتی ورزش میکردم باعث میشد خیلی عرق کنم همین باعث لاغری و جمع شدن شکمم شد.