2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من امروز روز ۱۴ تاخیر ازم منفی بود شما چند روز بعد تاخیر از دادید؟ قبلش چی؟ 

منم ۹ روز بعد تاخیر آزمایش خونم منفی بود ولی بیبی چک ی خط کمرنگ مینداخت بعد ۱۷ روز بعد تاخیر آزمایشم مثبت بود ۱۳۹ بود دوروز بعدش تکرار کردم شد ۸۹۰ 

منم ۹ روز بعد تاخیر آزمایش خونم منفی بود ولی بیبی چک ی خط کمرنگ مینداخت بعد ۱۷ روز بعد تاخیر آزمایشم ...

به سلامتي بيا توي تاپيك اخرم 

يه پسر دارم شاه نداره صورتي داره ماه نداره
هم بی بی چکم منفی هم آزمایشم

منم یک هفته بعد تاخیر بیبی چک منفی بود ولی بعد از اون میزدم اولش هاله نداشت میموند خشک میشد ی هاله کمرنگ میافتد ک ۹ روز بعد تاخیر ی ربعد ی هاله کمرنگ افتاد ک رفتم آزمایش دادم منفی بود گفتم دیگه باردار نیستم ولی چند روز بعدش بیبی زدم سریع خط انداخت ولی نرفتم آزمایش گفتم پررنگتر بشه میرم ک ی هفته بعدش رفتم و آزمایش مثبت شد 

منم یک هفته بعد تاخیر بیبی چک منفی بود ولی بعد از اون میزدم اولش هاله نداشت میموند خشک میشد ی هاله ک ...

خداکنه منم مثل شما بشم و باردار باشم ۳ ساله منتظرم ،ولی همه یه جوری قاطع میگن اگه ازمایشت منفیه امکان نداره

خدا جون همه چی رو سپردم به خودت
خداکنه منم مثل شما بشم و باردار باشم ۳ ساله منتظرم ،ولی همه یه جوری قاطع میگن اگه ازمایشت منفیه امکا ...

ن عزیزم همش چرتو پرته اگه تا الانپریودات تاخیر نداشته بیشتر امیدوار باش چون من پریودام اصلا تاخیر نداشت حتی سر ساعت پریود میشدم