2777
2789
ن عزیزم همش چرتو پرته اگه تا الانپریودات تاخیر نداشته بیشتر امیدوار باش چون من پریودام اصلا تاخیر ند ...

منم تاخییر نداشتم تا این همه مدت،مثلا نهایت ۴ روز نه بیشتر

خدا جون همه چی رو سپردم به خودت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان منم بعد سه روز تاخیر بتا دادم منفی بود و از همون شب ترشح قهوه ای دارشتم تا دیروز که میشه ششمین روز تاخیر

تا الانم از پری خبری نیست یعنی امکان داره منم نی نی داشته باشم😔😢

سلام دوستان منم بعد سه روز تاخیر بتا دادم منفی بود و از همون شب ترشح قهوه ای دارشتم تا دیروز که میشه ...

عزیزم باردار بودین؟

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
منم یک هفته بعد تاخیر بیبی چک منفی بود ولی بعد از اون میزدم اولش هاله نداشت میموند خشک میشد ی هاله ک ...

سلام .عزیزم با این پیامت خیلی امیدوار شدم .منم ۹ روز تاخیر داشتم ازمایشم منفی شده .پریودامم منظم بوده. تا الانم که از پری خبری نیس .امیدوارم کردی

منم یک هفته بعد تاخیر بیبی چک منفی بود ولی بعد از اون میزدم اولش هاله نداشت میموند خشک میشد ی هاله ک ...

سلام ببخشید منم مثل شماهستم اخه ۲۲ روزتاخیردارم رفتم دکتر ازمایش نوشت بتام کمتر از ۲ هس یه هفته پیش بی بی چک تست کردم بعد یک ساعت یه هاله انداخت دکتر دوتا امپول نوشت ک بزنم زدم فعلا خبری نیست دکتر گفت احتمالا تا سه الی دوهفته بکشه تا امپول جواب بده یعنی من ک ۲۲ روزتاخیردارم یعنی ناامیدبشم تاحالا اصلا تاخیر اینقدنداشتم