2777
2789

سلام بچه ها ای وی اف فقط برای تعیین جنسیت میخوام انجام بدم. خودم و همسرم هیچ مشکلی نداریم. قضاوت نکنید خواهشا، اگه الان پسر داشتم ای وی اف برای دختر انجام میدادم چون خیلی دختر اطرافمون کمه و عاشقشم💕😍 به هر صورت بارداری دومم را بنا بر ای وی اف قرار دادیم از همون اول. الان نمیدونم کدوم مرکز بهتر عمل میکنه؟! خودم دکتر زندی بیمارستان صارم مد نظرم هست اما اینجا خوندم که ابن سینا بهتره و بعضیا میگن مراکز هیچ فرقی ندارن؟! سردرگم شدم لطفا راهنمایی کنید و تجربیات خودتون راجع به ای وی اف را به اشتراک بگذارید که اشخاصی با شرایط مشابه استفاده کنند🙏🙏🙏

فقط بهت همینو بگم جای شخصی برو 

ابن سینا بدرد نمی خوره

مث گوسفند با ادم برخورد می کنن

من ابان رفتم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ادم مذهبی هستی از پرسنل صارم احتمالا خیلی خوشت نیاد

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
ای وی اف جاهای خصوصی چنده؟ دولتی چی؟دولتی واسه هرکی بخواد، انجام میدن؟

دولتی تعیین جنسیت نداره گلم، زنگ زدم صارم پرسیدم ای وی اف تعیین جنسیت 20ت. خدا را شکر برای من از لحاظ مالی مسئله‌ای نیست و به اون وجه قضیه اوکی هستم مونده باقی ماجرا🤪

اگه ادم مذهبی هستی از پرسنل صارم احتمالا خیلی خوشت نیاد

چرا؟ چ جورین؟ من یه بار دکتر فقط رفتم. نکته ای ندیرم ک ب خاطر مذهبی بودنشون خوشم‌نیاد ولی خوب در نهایت خوشم هم نیومد. چون منشی بداخلاق بود و همه ش تلخ حرف میزد و با اخم. ولی ب مذهبی بودن من ک‌مربوط نبود🤔 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
دولتی تعیین جنسیت نداره گلم، زنگ زدم صارم پرسیدم ای وی اف تعیین جنسیت 20ت. خدا را شکر برای من از لحا ...

یعنی چی تعیین جنسیت نداره؟ یعنی اگه مسکلی نباشه، قبول نمیکنن ای وی اف کنن و برگه ای چیزی میخوان؟ یا معنی حرفت اینه ک اگه مشکلی هم باشه، از تو نمیپرسن ک دختر یا پسر. هرجی خودشون دوست داشتن انجام‌میدن؟🤔 

دولتی تعیین جنسیت نداره گلم، زنگ زدم صارم پرسیدم ای وی اف تعیین جنسیت 20ت. خدا را شکر برای من از لحا ...

من واسه کنجکاوی میپرسم. لازم ندارم. اما میددنی؟ یادنه یکی از اقوام ۲۰ سال پیش میخواس ای وی اف انجام بده. میگفت هر امپول نمیددنم‌جقدر و ... خلاصه ۲۰ سال میش درمیومد ۱۰ میلیون.‌منصرف سد.‌اخرس خدا بهش طبیعی داد.‌من فک کردم دولتیش تازه درمیومده این قیمت ک قید بچه رو زد.‌خوب اون موقع هم دولتی بوده. اللن فک‌میکررم حداقل باید ۲۰۰ میلیون ب بالا باشه و تعجب میکردم و خلنوما اینجا عبن نقل و نبات انجام‌میدن. مث شما فقط واسه جنسیت. میشه من رو از تعجب دربیارید و بگید ماجرا چیخ؟

یعنی چی تعیین جنسیت نداره؟ یعنی اگه مسکلی نباشه، قبول نمیکنن ای وی اف کنن و برگه ای چیزی میخوان؟ یا ...

میگن جاهای دولتی تعیین جنسیت نمیکنن اگر هم انجام بدن کاملا آزاد حساب میشه یعنی به مرحله pgd نمیرسه و کاملا شانسی جنین را داخل رحم قرار میدن

من واسه کنجکاوی میپرسم. لازم ندارم. اما میددنی؟ یادنه یکی از اقوام ۲۰ سال پیش میخواس ای وی اف انجام ...

شاید فامیلتون ده سال پیش تو دبی نیخواسته انجام بده😜 گذشته از شدخی قبلا اینطور مسایل کمتر و امکانات و داروها کمتر بودن، البته الانم تحریمیم و فرقی نداره، معمولا هم جو میگیره و نرخو بیشتر میگن

میگن جاهای دولتی تعیین جنسیت نمیکنن اگر هم انجام بدن کاملا آزاد حساب میشه یعنی به مرحله pgd نمیرسه و ...

امپول قبلش میزنن؟ پول اون امپولا جداس؟

شاید فامیلتون ده سال پیش تو دبی نیخواسته انجام بده😜 گذشته از شدخی قبلا اینطور مسایل کمتر و امکانات ...

نه عزیزم خودمونی بودیم. عین خواهر. دردل میکرد. انجام نداد ک بخواد پز بده.

شرایط زندکیش همونه و الان ۲۰ میلیون واسش کاری نداره. راحت میده.

چی بگم🤔با هم راحتیم. برم ازش بپرسم قضیه چ جوریه و کجا میخواس انجام بده. واقفا مونده م تو خماری

نه عزیزم خودمونی بودیم. عین خواهر. دردل میکرد. انجام نداد ک بخواد پز بده.  شرایط زندکیش همونه ...

الان نگاه کردم تو همین نی نی سایت دیدم ای وی اف با  pgd سال 88 سه تا سه و نیم بوده. شاید دوست شما مشکل دیگه ای داشته احتمالا، نمیدونم