2777
2789
عنوان

کسی سابقه جراحی میخچه پاداشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 44 پست
من داشتم تو پنجه پام با اسید خوب شد یعنی پامو زمین میذاشتم دردش تمام وجودمو میگرفت

با چه اسیدی

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 
اذیت کردن و دردش به اندازه اش نیست ، بعضی هاشون خیلی دردناکن حتی با اندازهرکوچیک  واسه من بین ...

آها

نه برا شوهرم از عدسم بزرگتره یدونم زاییده کنارش😂درد نداره ولی

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم ی میخچه داشتم این هوااا یعنی هر روز تو سایت میدیدم میگفتن باید عمل کنی خیلی هم دستکاری کرده ...

چه کاری ؟

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 
چه دکتری این کارو میکنه؟

بعضی عمومیا انجام میدن..دخترعموم رفت پیش عمومی جراحی کردبراش

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
آها نه برا شوهرم از عدسم بزرگتره یدونم زاییده کنارش😂درد نداره ولی

اره هی بچه میکنن عوضیا😂واس منم چندکوچیک بغلش زده دارم قطره میزنم بزرگترنشن

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
عزیزم با بخیه فایده نداره ، منم اول با بخیه اینکارو کردم اما در امد دوباره  با لیزر پیش دکتر پ ...

جدی؟برم دکترپوست انجام میده؟واس لیزربیحسی میزنن؟

اره بی حسی میزنن باید کامل ریشه اش رو بسوزونه 

باشه ممنون ازراهنماییت گلم♥️

اره بگوعزیزم..هرکاری میکنم ازدستش خلاص شم خیلی بده

عزیزم شب که میخوای بخوابی گوجه برش بزن بزار رو میخچه بعد با نایلون فریزر و بعدشم با پارچه روشو بپوشون تا صبح بعد صبح باز کن و بشور چند شب اول همین روال بذار بگذره مثال سه چهار شب 

بعد اون بازم هر شب همین کارو کن بعدش که شستی با سوهان  بکش روش پوست های اضافی رو پس میده خودش حدود تقریبا  دو هفته من هر شب این کارو انجام دادم البته مامانم برام انجام داد یعنی انگار معجزه شد ها حتی جاش هم نموند 

فقط باید مدام انجام بدی و زود دو شب اول ناامید نشی 

منم از نی نی سایت یاد گرفتم هیچ دردی هم نداره 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
جدی؟برم دکترپوست انجام میده؟واس لیزربیحسی میزنن؟

نه بابا عزیزم چرا همیشه زود میرین سراغ سخت ترین راه اگه حرف منو گوش کنی بعدا میای به جونم دعا می‌کنی همینجا 

من خودم اصلا باور نمی‌کردم میگفتم گوجه چه  ربطی به میخچه داره 

خدا خیر بده کاربری که گفتن برام برای همینه منم می‌خوام به شما کمک کنم 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
نه بابا عزیزم چرا همیشه زود میرین سراغ سخت ترین راه اگه حرف منو گوش کنی بعدا میای به جونم دعا می‌کنی ...

خیلی ممنون عزیزم واس من چندتاکوچیک بغلشم زده😣